Opdrachtgevers:

Reminder jaaronderzoek Economische Barometer

Reminder jaaronderzoek Economische Barometer

donderdag 7 mei 2020

Reminder jaaronderzoek Economische Barometer

Pasgeleden hebben alle VHG-leden een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan het VHG Jaaronderzoek in het kader van de Economische Barometer. Deelname aan het onderzoek wordt zeer op wordt prijs gesteld. Dat kan nog tot vrijdag 26 juni aanstaande.

Het VHG Jaaronderzoek is een praktisch hulpmiddel waarmee u in uw eigen online dashboard inzicht verkrijgt in de ontwikkeling van uw bedrijfsprestaties over meerdere jaren. Ook ziet u hoe deze prestaties zich verhouden met die van vergelijkbare bedrijven. Daarnaast helpt uw deelname Branchevereniging VHG om een betrouwbaar beeld te verkrijgen van de gemiddelde bedrijfsprestaties in de groene sector. Dat is van belang is om uw ondernemersbelangen in Den Haag en Brussel nog beter te kunnen behartigen.

Gratis hulp
Het onderzoek bevat vragen over het kalenderjaar 2019. Denk aan vragen over de behaalde jaaromzet, de totale bedrijfskosten, uw opdrachtgevers, uw werkzaamheden en het aantal werkzame personen. Voor hulp bij het invullen van de drie vragenlijsten kunt u kosteloos een beroep doen op een adviseur van de VHG Ondernemershelpdesk. Heeft u vragen en/of wilt u een afspraak inplannen, neem dan contact op via (030) 659 56 50 of stuur een e-mail naar de VHG Ondernemershelpdesk.

Het VHG Jaaronderzoek wordt sinds 2013 in het kader van de Economische Barometer uitgevoerd en is de opvolger van het ‘oude’ Bedrijfsvergelijkend Onderzoek dat ook door Branchevereniging VHG werd uitgevoerd

Alle informatie over de Economische Barometer kunt u hier vinden. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten