Opdrachtgevers:

Samenwerken met andere bedrijven? Doe de check

Samenwerken met andere bedrijven? Doe de check

donderdag 28 maart 2019

Samenwerken met andere bedrijven? Doe de check

Opdrachtgevers vragen soms om een breed dienstenpakket bij de aanleg van de tuin. Het gaat dan naast het groen om bestrating, elektra, timmerwerk, beregening, zwembaden, vijvers, tuinhuizen etc. Niet alle groenbedrijven kunnen deze diensten vanuit het eigen bedrijf aanbieden. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat u een grote opdracht wil gaan doen, maar daarvoor onvoldoende capaciteit in huis heeft. Samenwerking is in beide gevallen een prima oplossing. Hoe selecteert u de meest geschikte samenwerkingspartner? Branchevereniging VHG heeft hiervoor een eenvoudig hulpmiddel ontwikkeld.

Elk bedrijf werkt natuurlijk regelmatig samen, maar dat is vaak incidenteel en gekoppeld aan concrete projecten. Wanneer u op zoek bent naar meer structurele samenwerking, is het van belang om deze stap bewust en overwogen te zetten. Daar hoort dus een goede selectie van de samenwerkingspartner(s) bij. Branchevereniging VHG heeft hiervoor de ‘check voor de samenwerking’ ontwikkeld.

Kansrijk
De check bestaat uit een aantal stellingen. Deze vult u in met uw beoogd samenwerkingspartner in gedachten. Op basis van de gegeven antwoorden, krijgt u een beeld over hoe kansrijk de samenwerking (op dit moment) is. Hoe hoger de cijfers hoe groter de kans op een goede samenwerking. 

U vindt de check voor de samenwerking hier (klik na inloggen op ‘Bedrijfsorganisatie’)

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met de VHG Ondernemershelpdesk via 030 - 659 56 50 of ondernemershelpdesk@vhg.org.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten