Opdrachtgevers:

Stichting Groenkeur zoekt bestuurslid die de Boomverzorging vertegenwoordigt

Stichting Groenkeur zoekt bestuurslid die de Boomverzorging vertegenwoordigt

vrijdag 16 augustus 2019

Stichting Groenkeur zoekt bestuurslid die de Boomverzorging vertegenwoordigt

Stichting Groenkeur zoekt een nieuw bestuurslid die de sector Boomverzorging wil vertegenwoordigen in haar bestuur. De stichting brengt de belangen van groenprofessionals en opdrachtgevers samen. Voor de opdrachtgever geldt dat zij met het keurmerk kunnen vertrouwen op duurzame kwaliteit van gecertificeerde groenprofessionals, bedrijven en producten. Tegelijkertijd ziet de stichting het als haar taak om het kwaliteitskeurmerk en de waarde ervan actief onder de aandacht te brengen in de markt en promotie voor de groene sector te maken. De stichting beheert beoordelingsrichtlijnen voor bedrijfscertificaten, persoonscertificaten en productcertificaten allen in het buitengroen.

Profiel vertegenwoordiger Boomverzorging bestuur Groenkeur
De kandidaat is bereid om op neutrale wijze op te treden als vertegenwoordiger namens alle bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van boomverzorging en boomadvies in de groene sector. De ideale kandidaat beantwoordt aan het volgende profiel:
- Ruime ervaring als aannemer met projecten voor advies, aanleg en onderhoud van                                        boomverzorgingsprojecten.
- Enige bestuurlijke ervaring met contacten in relevante netwerken.Inlevingsvermogen voor procedure            besluitvormingstrajecten ten behoeve van publieke doeleinden (grote groepen opdrachtgevers en                ondernemers).
- Constructief en oplossingsgerichte houding.
- Affiniteit met kwaliteitsnormering en het keurmerk Groenkeur.
- Bereid om tegen onkostenvergoeding de functie te vervullen.
- Bereid om op eigen initiatief contact te onderhouden met gecertificeerde- en niet gecertificeerde                    boomverzorgers en het VHG Platform Boomspecialisten.

.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat waarvan het bedrijf in het bezit is van een Groenkeur certificaat Boomverzorging of bereid is om deze te behalen.

Het bestuur vergadert zes keer per jaar. Aanvullend zijn er circa twee bijeenkomsten waar uw aanwezigheid is gewenst. Te denken valt aan een tweejaarlijks event, een brainstorm-bijeenkomst of andere voorkomende zaken. Méér informatie over Groenkeur vindt u op www.groenkeur.nl. U kunt ook contact opnemen met de voorzitter de heer Sjaak Langeslag via langeslag@agriraad.nl of met de directeur van de stichting, Dick Oosthoek, via 06 2245 3420 of dick@groenkeur.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten