Opdrachtgevers:

Uw idee voor milieuvriendelijke sportvelden

Uw idee voor milieuvriendelijke sportvelden

donderdag 4 april 2019

Uw idee voor milieuvriendelijke sportvelden

Heeft u een idee voor een nieuw product of dienst voor milieuvriendelijke sportvelden? Dan kunt u meedoen aan de competitie die SBIR (Small Business Innovation Research) heeft uitgeschreven. De oproep is voor twee thema’s: hoogwaardig recyclebare kunstgras sportvelden en het milieuvriendelijk beheren van de sportvelden zowel kunstgras- als natuurgrasvelden. 

Voor beide thema’s is een subsidiebedrag beschikbaar van totaal € 2.800.000. Dit bedrag is bestemd voor fase 1: het haalbaarheidsonderzoek naar innovatie. De bedrijven met de meest kansrijke haalbaarheidsonderzoeken krijgen opdracht hun product verder te ontwikkelen (fase 2). Daarna kan het bedrijf de innovatie zelf op de markt brengen (fase 3), de overheid kan als eerste klant (launching customer) de innovatie toepassen. Per fase gaan telkens de ondernemingen met de beste plannen door.

Offerte indienen
U kunt een offerte indienen voor uw plan tot en met 20 mei 2019, 9.00 uur. Alle documenten voor de verschillende fasen van de aanbestedingen vindt u op mijn.rvo.nl.

Informatiebijeenkomst
Op donderdag 18 april van 15.00 - 17.30 uur organiseert SBIR bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in Den Haag een informatiebijeenkomst. U kunt zich hiervoor (graag zo spoedig mogelijk) aanmelden via een e-mail naar sbir@rvo.nl, met vermelding van uw gegevens en welke personen de bijeenkomst zullen bijwonen.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten