Opdrachtgevers:

Veilig zakelijk internetten – Uitbesteden van security

Veilig zakelijk internetten – Uitbesteden van security

donderdag 3 mei 2018

Veilig zakelijk internetten – Uitbesteden van security
Als hovenier houdt u zich het liefste bezig met uw passie: het aanleggen en onderhouden van de groene ruimte. Zaken als IT-beheer zijn een noodzakelijk kwaad. Reden voor veel ondernemers in het groen om dat uit te besteden. Bijkomend voordeel van uitbesteding is dat het onderhoud en de beveiliging bij een specialist in goede handen zijn. 
 


Goede digitale beveiliging is noodzaak

Technologie wordt steeds complexer, dus veel bedrijven hebben niet langer de kennis in huis om dit zelf te doen. Bovendien is een goede digitale beveiliging cruciaal in onze huidige economie, omdat cybercrime nog altijd toeneemt. Het uitbesteden van gespecialiseerd onderhoud en beveiliging van de IT-omgeving is dan een goede keuze. De kwaliteit die een IT-partner uw organisatie kan leveren, is vaak veel beter dan u zelf kunt regelen. Daarnaast is het kostenefficiënter, omdat u zelf niet alle dure investeringen hoeft te doen.

Goed beveiligd?
Toch ontkomt u er niet aan om iets van de digitale veiligheid van uw hoveniersbedrijf te weten. U wilt immers bij uw IT-partner kunnen nagaan of uw netwerk en gegevens inderdaad goed beveiligd zijn. Goed opdrachtgeverschap noemen we dat. Met een aantal vragen kunt u zich ervan verzekeren dat u een betrouwbare partner heeft gevonden die uw IT-systemen veilig beheert. Bekijk de VHG nieuwsbrief Veilig Zakelijk Internetten hier. Kijk voor méér informatie over veilig online betalen en de veiligheid van data in de cloud hier.
 
Gratis risicoscan
Op de website van Veilig Zakelijk Internetten kunt u uw kennis over security testen en bovendien een gratis risicoscan uitvoeren die u vertelt hoe het staat met de beveiliging van uw bedrijf. Normaal gesproken kost deze risicoscan 300 euro, maar doordat MKB-Nederland en de overheid het belangrijk vinden dat het Nederlandse mkb goed beveiligd is, is de scan nu tijdelijk gratis. Laat deze kans dus niet liggen om inzicht te krijgen in uw huidige staat van security.
 
Doe de gratis Cyber Risico Scan
Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten