Opdrachtgevers:

VHG doet tweede onderzoek naar impact corona-aanpak voor de groenbranche

VHG doet tweede onderzoek naar impact corona-aanpak voor de groenbranche

donderdag 16 april 2020

VHG doet tweede onderzoek naar impact corona-aanpak voor de groenbranche

Deze week heeft VHG voor de tweede keer tijdens de periode dat de corona-maatregelen van kracht zijn, een vragenlijst verstuurd naar alle leden. Doel is om een goed beeld te krijgen van de omvang en impact van de ontwikkelingen en de behoefte aan informatie en ondersteuning van de leden.

Door de vragenlijst ingevuld retour te zenden helpen VHG-leden Branchevereniging VHG om de belangen van de groene branche in deze bijzondere tijden goed te behartigen en de informatievoorziening naar bedrijven zo goed mogelijk te verzorgen. Bekijk hier de resultaten van de eerste peiling

Vragen
Sinds de beperkende maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, ontvangt de VHG Ondernemershelpdesk signalen uit het werkveld dat opdrachtgevers verzoeken de uitvoering van werkzaamheden tot nader orde uit te stellen. Dergelijke verzoeken roepen bij ondernemers direct allerlei vragen op. Ook ontvangt de helpdesk vele vragen in relatie tot de diverse steunmaatregelen van de Rijksoverheid en het naleven van de RIVM-richtlijnen.

Meer weten? 
Wilt u meer informatie over het onderzoek of wilt u de uitnodiging voor deelname aan het onderzoek nogmaals ontvangen, neemt u dan contact op met de VHG Ondernemershelpdesk. Deze is op werkdagen telefonisch te bereiken via (030) 659 55 50. Alle dagen van 08.30 tot 17.00 uur en op dinsdag tot 20.00 uur.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten