VHG introduceert nieuw Ondernemersportaal op website

VHG introduceert nieuw Ondernemersportaal op website

donderdag 14 januari 2021

VHG introduceert nieuw Ondernemersportaal op website

Als lid van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners kunt u rekenen op de meest actuele informatie én handige tools om uw bedrijfsvoering nog verder te verbeteren. Onze website speelt daarin een belangrijke rol. Zoals u wellicht weet, werkt VHG aan een vernieuwing van de website. Opmaak, structuur en inhoud worden grondig herzien, zodat u als lidbedrijf nog beter uw weg kunt vinden naar de juiste informatie. Ook zorgen we voor een betere presentatie aan de markten die u als groenprofessional bedient. De komende tijd introduceren we stap voor stap nieuwe onderdelen op de huidige website. Zo kunt u binnenkort het nieuwe Ondernemersportaal rechtstreeks vinden op https://ondernemer.vhg.org.

Maak kennis met het nieuwe Ondernemersportaal
In het nieuwe Ondernemersportaal staan alle onderwerpen die voor u relevant zijn overzichtelijk gerangschikt. Zo ziet u in één oogopslag de verschillende thema’s, zoals arbo, cao, corona, bedrijfsorganisatie en aanbesteden.
Naast algemene informatie vindt u hier ook allerlei handige hulpmiddelen zoals checklists, standaardteksten en voorbeeldformulieren die u makkelijk in kunt zetten in uw eigen bedrijfsvoering. U kunt eenvoudig de hulpmiddelen selecteren die u nodig heeft.

Eerste keer inloggen
Voor de hulpmiddelendie u als lid van VHG kunt downloaden, moet u inloggen op ondernemer.vhg.org. Dit doet u met de persoonsgebonden inloggegevens die u heeft gekregen voor het inloggen op Mijn VHG (bijvoorbeeld voor het opgeven van uw jaarlijkse omzetgegevens). U kunt hiervoor dus geen gebruik maken van de inloggegevens voor de bestaande website.

Heeft u de inloggegevens voor het opgeven van uw omzetopgave niet (meer)? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de verdere instructies. Ontvangt u bij ‘Wachtwoord vergeten’ geen e-mailbericht, kijk dan even in uw spambox of bij ‘ongewenste e-mail’.

Wie kan inloggen?
Contactpersonen voor het VHG-lidmaatschap kunnen inloggen op het beveiligde gedeelte van het Ondernemersportaal. Ook medewerkers van uw bedrijf die in onze administratie bekend zijn, kunnen inloggen. Toegang is dus alleen mogelijk met het e-mailadres dat in de administratie bij ons vermeld staat bij de contactpersoon of medewerker. Wilt u meer medewerkers toegang geven, dan kan de contactpersoon/beheerder van het account dat zelf doen via mijn.vhg.org.

Associés, ereleden, seniorleden en studieleden hebben géén toegang tot het besloten gedeelte.

Let op: wilt u inloggen op onderdelen van de bestaande website, dan gebruikt u daarvoor uw lidnummer en postcode zoals voorheen.

Meer weten of hulp nodig?
Heeft u vragen? Of heeft u ondersteuning nodig bij het inloggen? Neemt u dan contact op met onze Ondernemershelpdesk. Bel 085-330 77 00 of stuur een e-mail naar ondernemershelpdesk@vhg.org.
 
Houd uw mailbox in de gaten…
Binnenkort presenteren wij u nog meer mogelijkheden om digitaal met uw VHG verbonden te blijven.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten