Opdrachtgevers:

VHG Kennisbijeenkomsten in de regio

VHG Kennisbijeenkomsten in de regio

donderdag 8 maart 2018

VHG Kennisbijeenkomsten in de regio

Thema: De Levende Tuin

Als deskundig ondernemer moet u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op uw vakgebied. Branchevereniging VHG ondersteunt u daar graag bij. Dat doen we onder andere door jaarlijks een aantal kennisbijeenkomsten in de regio te organiseren rond een bepaald thema. Voor de eerste bijeenkomsten van dit jaar in maart en april is dat thema de vernieuwde handleiding De Levende Tuin. U kunt zich aanmelden via de VHG-website voor een bijeenkomst in uw regio.

U komt tijdens deze bijeenkomsten meer te weten over de principes van De Levende Tuin en de manier waarop u de vernieuwde handleiding in kunt zetten in de praktijk. Daarbij gaat het niet alleen over groene mogelijkheden in particuliere tuinen, maar ook om groen bij, op, aan en in gebouwen en de openbare ruimte. Kim van der Leest verzorgt hierover een korte workshop tijdens de bijeenkomst, met aandacht voor de meerwaarde van het concept voor uw bedrijfsvoering, zodat het toepassen ook uw omzet doet toenemen.

Water
De Levende Tuin heeft positieve effecten op de mens, de economie en op het veranderende klimaat. Waterbeheer bijvoorbeeld, is een belangrijk aspect. Tijdens een aantal van de bijeenkomsten zal een medewerker van een Waterschap uit de desbetreffende regio aanwezig zijn, om hierover meer te vertellen. 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten