Opdrachtgevers:

VHG Landelijke Meewerkende Partnerdag in Montfoort

VHG Landelijke Meewerkende Partnerdag in Montfoort

vrijdag 9 augustus 2019

VHG Landelijke Meewerkende Partnerdag in Montfoort

Voor meewerkende partners staat volgende maand weer de VHG Landelijke Meewerkende Partnerdag op de agenda. Het VHG Platform Meewerkende Partners ontvangt deelnemers voor deze informatieve en gezellige bijeenkomst graag op vrijdag 20 september in Het Achterhuis in Montfoort. U kunt zich nog aanmelden tot 13 september aanstaande via de VHG-website.

Partnerdagprogramma
Het programma begint om 10.15 uur met een ontvangst met koffie of thee. Daarna volgt een inspirerende workshop bonbons maken, met chocolade en eetbare bloemen. Na een uitgebreide lunch geeft Marc Wichman, trainer bij Insector, een interessante lezing over hoe u uw bedrijf het beste kunt profileren in de markt. De Partnerdag wordt, zoals altijd, afgesloten met een gezamenlijke borrel en aansluitend een diner. Meer informatie over het programma vindt u bij het Platform Meewerkende Partners.

Wat doet het VHG Platform Meewerkende Partners nog meer?
Behalve de Landelijke Partnerdag voor inspiratie en kennisuitwisseling, organiseert het Platform ook regionale bijeenkomsten over uiteenlopende thema’s, onder meer over de taakverdeling in het bedrijf, de rol van de meewerkende partner als mede-eigenaar, samen leidinggeven, communicatie en marketing, personeelszaken, administratie en conflicthantering. Voor kleine groepen verzorgt het Platform daarnaast ook intervisiebijeenkomsten.

Ook andere meewerkende partners ontmoeten?
Wilt u ook kennis en ervaringen uitwisselen met andere meewerkende partners? Sluit u dan aan bij het VHG Platform Meewerkende Partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicole Slagmolen, via platformen@vhg.org

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten