Opdrachtgevers:

VHG-lid De Ridder B.V. introduceert elektrische fairway robotmaaier

VHG-lid De Ridder B.V. introduceert elektrische fairway robotmaaier

donderdag 26 oktober 2017

VHG-lid De Ridder B.V. introduceert elektrische fairway robotmaaier

VHG-lidbedrijf De Ridder BV Golf-, Sport- en Groenvoorzieningen heeft samen met Turflynx Northern Europe een elektrische robotmaaier ontwikkeld en op de markt gebracht. Het is de eerste volledig elektrisch aangedreven én autonoom bestuurde 3-delige kooimaaier op de Nederlandse markt.

 

Arie-Jan de Ridder, directeur De Ridder B.V. is erg blij met de nieuwe robotmaaier: “Met deze machine maken we een grote stap voorwaarts op diverse vlakken. Zo beperken we onze CO2-uitstoot door het werken met een volledig elektrische maaier. Als CO2-prestatieladder gecertificeerd bedrijf vinden we dit in het kader van duurzaamheid belangrijk. Het sluit ook aan bij de doelen die de overheid zich heeft gesteld op dit gebied.”

Verder geeft Arie-Jan de Ridder aan dat de robotmaaier ook de mogelijkheid biedt om verder in te spelen op de wensen van de golfer en de golfbaaneigenaren: “We kunnen de kwaliteit verder garanderen; perfecte maailijnen en minder hinder, zoals bijvoorbeeld geluid, voor de golfer.”

Projectleider golfbanen bij De Ridder, Gerard Schoenaker: “Door de komst van de robotmaaier kunnen greenkeepers op de Rijswijkse Golfclub efficiënter ingezet worden. Zij kunnen zich nu meer focussen op taken die menselijke expertise vereisen.”

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten