Opdrachtgevers:

VHG Platformen: voor vakontwikkeling en netwerken

VHG Platformen: voor vakontwikkeling en netwerken

donderdag 14 november 2019

VHG Platformen: voor vakontwikkeling en netwerken

Heeft u al eens kennisgemaakt met een van de VHG Platformen? Binnen deze platformen kunt u met collega’s werken aan uw vakontwikkeling. Momenteel zijn er de volgende platformen: Boomspecialisten, Interieurbeplanters, Natuurlijk Zwemwater, Meewerkende Partners, Jonge Ondernemers en Ontwerpers. De Studieclub Groenvoorzieners is ook als een platform te beschouwen.

Branchevereniging VHG wil haar activiteiten zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van de verschillende groepen binnen de vereniging. Daarom zijn er sinds enkele jaren platformen waarbinnen deze groepen elkaar ontmoeten en van elkaar leren door kennis en ervaring uit te wisselen. Daarvoor worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bijeenkomsten over uiteenlopende thema’s. Veelal wordt er een interessante spreker uitgenodigd. Ook zijn er excursies met een programma vol informatie, inspiratie en kennisuitwisseling.

3 redenen om u aan te sluiten bij een VHG Platform:

1. U ontmoet collega’s en wordt wijzer van elkaar.

2. U leert van inspirerende sprekers/trainers.

3. U krijgt toegang tot een netwerk om uw vragen en knelpunten aan voor te leggen.

Interesse?
Als VHG-lid bent u van harte welkom om eens vrijblijvend een platformbijeenkomst bij te wonen. Deelnemen aan een VHG Platform is kosteloos, met uitzondering van deelname aan het Platform Natuurlijk Zwemwater. Om hieraan deel te nemen, moet u niet alleen VHG-lid zijn, maar ook lid zijn van de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB). Hiervoor betaalt u 30 euro per jaar.

Bent u geïnteresseerd, maar nog niet aangesloten bij IOB, dan kunt u de bijeenkomst wel een keer bijwonen om te bekijken of deelname bij uw bedrijf past. Op 27 november is er een themabijeenkomst in Kampen.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten