Opdrachtgevers:

VHG present op Watervakdag 2019

VHG present op Watervakdag 2019

donderdag 17 oktober 2019

VHG present op Watervakdag 2019

Branchevereniging VHG heeft op vrijdag 11 oktober deelgenomen aan de Watervakdag. Deze dag, die op initiatief van het Inkoopgilde is georganiseerd, informeert hoveniers over de mogelijkheden van water in de tuin.

Aan de hand van korte presentaties gaven diverse specialisten informatie over hun product of dienst, waarmee water in de tuin een plaats krijgt. Wildkamp toonde bijvoorbeeld diverse afwateringssystemen, DCM gaf uitleg over een gezonde bodem en VHG inspireerde met de oplossingen vanuit de VHG-concepten De Levende Tuin en Het Levende Gebouw.

De Levende Tuin
VHG-directeur Egbert Roozen deed vier presentaties, waarin hij uitleg gaf over hoe hoveniers De Levende Tuin kunnen gebruiken in hun gesprekken met klanten. Daarnaast wees hij op de ondersteuning, die VHG aan bedrijven biedt, op het gebied van bedrijfsvoering en personeel.

Informatie brengen, feedback halen
Egbert Roozen verzorgde ook het slotwoord van de Watervakdag. Hij dankte de organisatie voor het initiatief van deze Dag en haalde de plezierige gesprekken aan die hij gedurende de dag met de hoveniers heeft gevoerd. Daarmee was het voor hem niet alleen informatie aan vakgenoten brengen, maar ook tips en aandachtspunten ophalen voor het dagelijkse werk dat hij, VHG en de sector mag doen.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten