Opdrachtgevers:

VHG start commercial over genieten van groen dicht bij huis

VHG start commercial over genieten van groen dicht bij huis

maandag 6 april 2020

VHG start commercial over genieten van groen dicht bij huis

Heeft u 'm al gezien of gehoord? VHG heeft een tv-commercial (en een daarvan afgeleid radiospotje) laten maken over de waarde van groen dicht bij huis. Daarmee haakt VHG op een positieve manier in op het thuis zijn door de coronacrisis.

 

 

Samen genieten
Veel mensen zijn enthousiast begonnen met zaaien, stekken en planten in hun tuin of op hun balkon. En ze genieten daar intens van. De boodschap van de commercial is dan ook: beleef plezier aan het groen om je heen, het is dichterbij dan je denkt!

Bekijk het filmpje hier. En deel het vooral ook via uw eigen social media. Daarmee wordt het effect van de commercial nog eens versterkt.

Facebook-pagina geactualiseerd
In de tv-commercial en het radiospotje wordt verwezen naar de Facebook-pagina Lang Levende Tuin. Deze pagina is daarvoor opgefrist en geactualiseerd. Ook wordt er extra veel content gepubliceerd die aansluit bij de positieve en enthousiasmerende insteek van de commercial. Ook deze content is geschikt om te delen op uw eigen bedrijfspagina op Facebook.

 Laat het zien!
Op de Facebook-pagina worden bezoekers ook opgeroepen om een foto of filmpje te uploaden waarin ze laten zien dat ze 'ook zo lekker in de tuin aan het werk zijn'. Het idee is dat mensen elkaar inspireren en samen genieten van groen dicht bij huis. Ook professionals kunnen hieraan meedoen. Door zelf een foto of filmpje te delen; of door klanten op te roepen om een foto of filmpje te plaatsen van wat ze aan het doen zijn in hun tuin. En hoe blij ze ermee zijn. 

Oproep
Vindt u de Facebook-pagina Lang Levende Tuin de moeite waard? Beveel deze dan aan en schrijf een korte recensie (bij 'Recensies'). Vraag ook uw klanten die enthousiast zijn over de levende tuin om de pagina aan te bevelen. Dan zijn ook de  recensies weer up-to-date.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten