Opdrachtgevers:

Website De Levende Tuin weer up-to-date

Website De Levende Tuin weer up-to-date

woensdag 20 mei 2020

Website De Levende Tuin weer up-to-date

De levende tuin staat volop in de belangstelling. Tuinbezitters die er meer over willen weten, kunnen terecht op de website De Levende Tuin: www.delevendetuin.nl. Deze website is onlangs vernieuwd om bezoekers nog beter te informeren en vooral ook enthousiast te maken om van hun tuin een levende tuin te maken.

Informeren & inspireren
'Verruil een steen voor meer groen in de tuin. Maak van je tuin een levende tuin!' Dat is de boodschap van de website. Daarnaast wordt kort beschreven wat de voordelen zijn van een levende tuin, denk aan regenbestendigheid, gezondheid en biodiversiteit. De website is een overzichtelijke one-pagewebsite en werkt goed op elke schermgrootte, van desktop tot mobiel.

Delen
Hoveniers kunnen de website delen om (potentiële) klanten te informeren over de voordelen van een levende tuin, en ook om te enthousiasmeren. Deel bijvoorbeeld een link naar de website op Facebook, vermeld de website in de eerstvolgende nieuwsbrief of onder aan de e-mail.

Groene partners
De Levende Tuin is een beweging geworden. Steeds meer organisaties sluiten zich erbij aan. Alle organisaties die De Levende Tuin ondersteunen staan vermeld onder aan de website. Naast Branchevereniging VHG zijn dat: NL Greenlabel, Tuinbranche Nederland, Netwerk Groene Bureaus (NGB), Nederlandse Vereniging voor Tuin- en landschapsarchitectuur (NVTL), Vereniging Stadswerk Nederland, Bomenstichting, Groei & Bloei, Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV), Vlinderstichting, Het Groene Loket, Stichting Steenbreek, Wilde Weelde en Vogelbescherming Nederland.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten