Opdrachtgevers:

Wie denkt mee over de groene inrichting van Subzero?

Wie denkt mee over de groene inrichting van Subzero?

donderdag 14 mei 2020

Wie denkt mee over de groene inrichting van Subzero?

Volgens planning gaat in 2022 de volgende editie van de Floriade van start in Almere. Een van de presentaties op dit evenement zal het paviljoen van de Provincie Flevoland zijn, dat de naam Subzero heeft meegekregen. De bouw van het paviljoen gaat binnenkort van start en de architecten werken  aan de invulling van de laatste details. Het doel is, dat het paviljoen zowel binnen als rondom een groen karakter krijgt.

In de afgelopen periode zijn er diverse gesprekken geweest tussen de provincie en VHG om te kijken hoe we elkaar in het groene paviljoen kunnen versterken en wat we tijdens de Floriade als gezamenlijke activiteiten vanuit Subzero kunnen doen. Deze plannen worden op dit moment verder uitgewerkt. Wilt u meedenken? 

Denk mee
De architect is nu bezig met de uitwerking van de interieurbeplanting voor Subzero. Er is een aantal ideeën die getoetst moeten worden aan praktische realisatie en beheer. VHG is op zoek naar leden, die vanuit hun specialisme interieurbeplanting hierin willen meedenken en wellicht op een later moment materiaal via sponsoring beschikbaar zouden willen stellen.

Reageren
Heeft u hiervoor belangstelling? Laat weten Egbert Roozen weten via een mail aan e.roozen@vhg.org. Gezien de doorloop van de activiteiten is het fijn uiterlijk 22 mei aanstaande reactie te ontvangen. Alvast dank hiervoor!  

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten