Opdrachtgevers:

Vacature VHG Bestuur

Vacature in het VHG-Bestuur:

Interesse in een bestuursfunctie bij Branchevereniging VHG?

VHG is een vereniging van leden en voor leden. De afgelopen periode is er, in samenwerking met de Ledenraad, hard gewerkt aan een nieuwe verenigingsstructuur om nog dichter bij onze leden en bij de markt te komen. Er liggen grote uitdagingen om het groen nog hoger op de politieke agenda te krijgen en onze sector mee te laten groeien in maatschappelijke ontwikkelingen. Onze missie is de juiste verbindingen te leggen voor de markt van morgen en te ondersteunen in de markt van vandaag. Waar onze focus op ligt, hebben we vastgelegd in onze Strategische Koers 2018 – 2020.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en bestuurt op hoofdlijnen. De bestuursleden zijn afkomstig uit de domeinen Particuliere Tuin, Openbaar Groen en Gebouwgebonden Groen. Elk domein levert twee bestuurders. Op dit moment is er een vacature binnen ons bestuur.

Kandidatuur vanuit het Domein Openbaar Groen
We zijn op zoek naar een kandidaat, die vanuit zijn eigen bedrijfsactiviteiten in de openbare ruimte inbreng kan leveren vanuit het domein Openbaar Groen. De zittingstermijn beslaat vier jaar en de tijdsbesteding is ongeveer twee dagen per maand (afhankelijk van eventuele inzet in werkgroepen en bijwonen van bijeenkomsten). Voor deze bestuursfunctie is een profiel opgesteld en deze kunt u hier downloaden. Meer informatie over de bestuursfunctie is op te vragen bij Egbert Roozen via e-mailadres e.roozen@vhg.org.

Interesse en reageren?
Heeft u interesse in deze bestuursfunctie en wilt u ons bestuur komen versterken? Stuur dan uw reactie uiterlijk 17 mei aanstaande naar Egbert Roozen via het genoemde mailadres. Een bestuurlijke commissie zal de ontvangen reacties beoordelen en uiteindelijk een voordracht tot benoeming aan de Ledenraad voorleggen.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten