Opdrachtgevers:

VHG prijs: Groenprofessional van het Jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start landelijke VHG-prijs: Groenprofessional van het Jaar 2020

De nationale competitie voor de beste groenprojecten is weer van start. Dit jaar organiseert VHG de wedstrijden onder de overkoepelende naam Groenprofessionals van het Jaar. Vanaf 10 februari kunnen groenondernemers hun beste project insturen om mee te dingen naar de prestigieuze titel VHG Groenprofessional van het Jaar 2020. VHG heeft een nieuwe opzet gekozen om organisatie, promotie en communicatie meer te stroomlijnen. De prijsuitreiking tijdens het VHG-jubileumfeest op 27 november 2020 is het fantastische slotakkoord van de competities.

De oorspronkelijke wedstrijden Boomproject, Interieurbeplanting, Tuin en Zwemvijver van het Jaar zijn vervangen door zeven categorieën, die nog beter aansluiten bij de nieuwe domeinenstructuur van Branchevereniging VHG. Het gaat om de categorieën Het Levende Gebouw binnen, Het Levende Gebouw buiten, Boomproject, Groenvoorziening, Tuin, Particulier natuurlijk zwembad en Particuliere zwemvijver.

Veel publiciteit
De wedstrijd vestigt de aandacht op het vakmanschap en trekt daarmee veel aandacht van vakbladen en overige media. Tuineigenaren en opdrachtgevers zien de toegevoegde waarde van de vakman: de groenprofessional die levend groen zowel binnen als buiten vakkundig ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. 

Instructie voor het inzenden van een project
U kunt in de inschrijfprocedure lezen of uw project in aanmerking komt voor deelname. Stuur de documenten per e-mail aan competities@vhg.org. In verband met de grootte van sommige bestanden adviseren we daar WeTransfer voor te gebruiken.

Projectinformatie
We ontvangen graag een uitgebreide beschijving/presentatie van het project. De jury beoordeelt de inzending aan de hand van de ingestuurde informatie. Om hen te overtuigen, is het van belang het project zo uitvoerig mogelijk te beschrijven, voorzien van wensen van de opdrachtgever, informatie over toegepaste techniek, eventueel gemaakte afwegingen, uitdagingen, onvoorziene omstandigheden en hoe deze zijn opgelost en de samenwerking tussen de betrokken partijen. 

De documenten die we van u vragen zijn: uitgebreide projectbeschrijving, foto's, ontwerptekening(en) en indien beschikbaar: beplantingsplan, technische tekeningen. Stuur de documenten per e-mail aan competities@vhg.org. In verband met de grootte van sommige bestanden adviseren we daar WeTransfer voor te gebruiken. 

* LET OP: voor inschrijving van een project in de categorie 'Particulier natuurlijk zwembad' en 'Particuliere zwemvijver' verwijzen we u naar het reglement en de voorwaarden voor de juiste instructies en een invuldocument.

Schrijf uw project in door onderstaand formulier in te vullen.

 1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Contactgegevens

 1. Bedrijfsnaam *
 2. Contactpersoon *
 3. Adres *
 4. Postcode *
 5. Plaats *
 6. Telefoonnummer *
 7. Mobiel telefoonnummer
 8. E-mail *

Opdrachtgever

 1. Opdrachtgever project *
 2. Contactpersoon *
 3. Adres
 4. Plaats
 5. Postcode
 6. Telefoonnummer
 7. E-mail

Ontwerpbureau

 1. Bedrijfsnaam
 2. Contactpersoon
 3. Telefoonnummer
 4. Mobiel telefoonnummer
 5. E-mail

Categorieën

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  

Projectinformatie

 1. Locatie/plaats project *
 2. Periode van aanleg *
 3. Indicatie van projectkosten *
 4. Wateranalyses (indien van toepassing)
 5. Afmetingen project *

Toestemming betrokkenen

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  

 

Heeft u nog een bijzonder project in een andere categorie? Klik hier om in te schrijven! 

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten