Opdrachtgevers:

VHG Regiotour2, 3 en 11 juli: VHG Regiotour met trendwatcher Ruud Veltenaar


'De route naar morgen'

Inspiratie en informatie over actuele thema’s die voor u belangrijk zijn, dat wil Branchevereniging VHG u bieden. Daarvoor komen we graag naar u toe. Dat doen we met de bijeenkomsten ‘VHG Regiotour', steeds rond een ander thema. Voor de serie op 2, 3 en 11 juli is dat de ‘De route naar morgen’.

Laat u inspireren door trendwatcher Ruud Veltenaar, die op geheel eigen wijze vooruitblikt naar het jaar 2035. Geef uw input voor de nieuwe Leidraad Grondtransport in de workshop van Gert Olbertijn. Of ontdek bij Marc Wichman hoe u het beste kunt anticiperen op nieuwe mogelijkheden en hoe uw onderneming beheerst kan groeien.

Kortom: vind de juiste route naar morgen bij uw eigen VHG. Het programma duurt van 15.00 tot 21:00 uur.

Data en locaties
Maandag 2 juli: Apollohotel in Vinkeveen
Dinsdag 3 juli : Hotel Mooirivier in Dalfsen
Woensdag 11 juli: Hotel De Ruwenberg in Sint Michielsgestel

Inspiratiesessies

Ruud Veltenaar over ‘de toekomst’
De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. Tijdens de bijeenkomst verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Bent u klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Tijdens de bijeenkomst zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we op een markeerpunt in onze geschiedenis staan.

Gert Olbertijn over (nog) slimmer omgaan met opslag en transport van grond
VHG Ondernemersheldesk ontvangt veel vragen over grondtransport. Goede grond is essentieel voor de kwaliteit van groen. Werken met een gesloten grondbalans is niet altijd mogelijk. Aan- en afvoeren van grond is soms dus nodig. Maar welke regels gelden er nu en hoe ga je daar nu het beste mee om? De huidige Leidraad (uit 2010) wordt op dit moment herzien. Uw ervaringen, positief en negatief, nemen we graag mee bij de update. Op deze bijeenkomst gaat Gert Olbertijn, adviseur duurzame bedrijfsontwikkeling bij Stabilitas BV, daarover graag met u in gesprek.

Marc Wichman over beheerst groeien
Veel opdrachten krijgen is natuurlijk heel fijn, maar dit kan ook vervelende gevolgen hebben. Mark Wichman, bedrijfsadviseur bij Insector,  laat u zien waarmee u rekening moet houden en waarop u het beste kunt anticiperen zodat uw onderneming beheerst kan groeien.

Ontmoet vakgenoten

VHG ondersteunt u ook graag in de onderlinge verbinding met collega’s in het land. Tijdens deze Regiotour kunt u bijvoorbeeld aansluiten bij een ‘meet & greet’ met vakgenoten om eens van gedachten te wisselen.

Aanmeldformulier

  1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Contactgegevens:

  1. Voor- en achternaam *
  2. Bedrijfsnaam *
  3. E-mailadres *
  4. Telefoonnummer *

Data en locaties VHG Regiotour

  1. Voorkeursdatum
  2. Heeft u dieetwensen? U kunt ze hier doorgeven.


Klik hier om een volgende deelnemer aan te melden.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten