Domeinen

Domeinen

• Domein Het Levende Gebouw
• Domein Openbaar Groen
• Domein Tuinen

 

 

Tuinen

Binnen Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) zijn hoveniersbedrijven aangesloten en gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook ontwerp en advies behoren tot de diensten. De hoveniersbedrijven werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheid. 

VHG maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het vak en het vakmanschap.

Meer

Het Levende Gebouw

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) realiseert haar doelen door actieve lobby in de politiek, kennisontwikkeling (onderzoek), organiseren van kennisuitwisseling door middel van symposia, publicaties en markt- en kennisbijeenkomsten en het organiseren van onder andere de unieke Basisopleiding Interieurbeplanting en workshops.

Meer

Openbaar Groen

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) bundelt de krachten van groenprofessionals en behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle aangesloten bedrijven. De aangesloten bedrijven zijn werkzaam in het openbare groen en zijn betrokken bij de aanleg, beheer, onderhoud van openbare terreinen, parken, de bebouwde openbare ruimte, sportvoorzieningen en natuurgebieden. Opdrachtgevers zijn overheden en private zakelijke partijen als instellingen en bedrijven.

Meer

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten