Opdrachtgevers:

Domeinen

Domeinen

• Domein Gebouwgebonden Groen
• Domein Openbaar Groen
• Domein Particuliere Tuinen

 

 

Particuliere Tuinen

Binnen Branchevereniging VHG zijn hoveniersbedrijven aangesloten en gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook ontwerp en advies behoren tot de diensten. De hoveniersbedrijven werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheid. 

VHG maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het vak en het vakmanschap.

Meer

Gebouwgebonden Groen

Brancheverenigng VHG realiseert haar doelen door actieve lobby in de politiek, kennisontwikkeling (onderzoek), organiseren van kennisuitwisseling door middel van symposia, publicaties en markt- en kennisbijeenkomsten en het organiseren van onder andere de unieke Basisopleiding Interieurbeplanting en workshops.

Meer

Openbaar Groen

Branchevereniging VHG bundelt de krachten van groenprofessionals en behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle aangesloten bedrijven. De aangesloten bedrijven zijn werkzaam in het openbare groen en zijn betrokken bij de aanleg, beheer, onderhoud van openbare terreinen, parken, de bebouwde openbare ruimte, sportvoorzieningen en natuurgebieden. Opdrachtgevers zijn overheden en private zakelijke partijen als instellingen en bedrijven.

Meer

Openbaar Groen

Branchevereniging VHG promoot het openbare groen als een gezamenlijk publiek kapitaal. Het vertegenwoordigt een harde economische waarde en levert ook een essentiële bijdrage aan welzijn en gezondheid van mensen en een hoogwaardige leefomgeving. Groen inspireert en biedt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke opgaven die zich afspelen in de openbare ruimte zoals leefbaarheid van steden. Het is daarom van belang dat de samenleving blijft investeren om deze maatschappelijke waarden in stand te houden en te verbeteren.

Meer

Gebouwgebonden Groen

Binnen Branchevereniging VHG zijn dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters vertegenwoordigd. Een van de missies is het bevorderen van dak- en gevelbegroening in Nederland en het behartigen van de collectieve belangen van de leden.

Het domein is hét aanspreekpunt voor alle marktpartijen binnen de branche en realiseert haar doelen door actieve lobby in de politiek, promotie van het vak, ontwikkeling en uitwisseling van kennis.

Meer

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten