Opdrachtgevers:

Domeinen

Domeinen

• Domein Gebouwgebonden Groen
• Domein Openbaar Groen
• Domein Particuliere Tuinen

 

 

Particuliere Tuinen

Binnen Branchevereniging VHG zijn gerenommeerde hoveniersbedrijven aangesloten en gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook ontwerp en advies behoren tot de diensten. De hoveniersbedrijven werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheid. 

VHG maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het vak en het vakmanschap. Die erkenning zal de komende jaren toenemen, waardoor het imago van onze sector verandert. Belangrijk speerpunt is ook de aandacht voor de leden.

Meer

Gebouwgebonden Groen

Domein Gebouwgebonden Groen realiseert haar doelen door actieve lobby in de politiek, kennisontwikkeling (onderzoek), organiseren van kennisuitwisseling door middel van symposia, publicaties en markt- en kennisbijeenkomsten en het organiseren van onder andere de unieke Basisopleiding Interieurbeplanting en workshops.

Openbaar Groen

Domein Openbaar Groen bundelt de krachten van groenprofessionals en behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle aangesloten bedrijven. De aangesloten bedrijven zijn werkzaam in het openbare groen en zijn betrokken bij de aanleg, beheer, onderhoud van openbare terreinen, parken, de bebouwde openbare ruimte, sportvoorzieningen en natuurgebieden. Opdrachtgevers zijn overheden en private zakelijke partijen als instellingen en bedrijven.

Meer

Openbaar Groen

Deelnemers van VHG Platform Boomspecialisten zijn gespecialiseerd in duurzame instandhouding van bomen, vooral die in het stedelijk gebied. Veelal verrichten de boomspecialisten ook onderzoek & advies, taxatie en inventarisatie & inspectie. Opdrachtgevers zijn gemeenten en provincies, (groen)bedrijven, instellingen en particulieren.

Meer

Gebouwgebonden Groen

Binnen Branchevereniging VHG zijn toonaangevende dak- en gevelbegroeners vertegenwoordigd. Een van de missies is het bevorderen van dak- en gevelbegroening in Nederland en het behartigen van de collectieve belangen van de leden.

Het domein is hét aanspreekpunt voor alle marktpartijen binnen de dak- en gevelbegroeningsbranche en realiseert haar doelen door actieve lobby in de politiek, promotie van het vak, ontwikkeling en uitwisseling van kennis.

Meer

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten