Opdrachtgevers:

Boominfodag 2019

Boominfodag 2019

Boominfodag 2019

Branchevereniging VHG en Vereniging Stadswerk organiseren op  16 en 17 mei de Boominfodag 2019 op het Zwiltsalterrein Apeldoorn. Tijdens de Boominfodag staan bomen in de publieke ruimte centraal. Wetenschappelijke en praktische kennis komen er samen. Gemeenten, boombeheerders, onderzoekers en andere boomspecialisten ontmoeten elkaar en delen kennis en ervaring. Kortom: de Boominfodag is een centrale plaats waar kennis in de breedte gedeeld kan worden en de ontwikkeling van innovaties wordt gestimuleerd.

De rode draad tijdens deze editie van de Nederlandse Boominfodag is SAMENWERKING en VERBINDING. Zo wordt er onder andere samengewerkt met de gemeente Apeldoorn en de KPB-ISA (Kring Praktiserende Boomverzorgers) om diverse doelgroepen bij elkaar te brengen. Ook worden actief diverse wetenschappers betrokken die met onderzoek over bomen bezig zijn.

Programma
De bezoeker van de Boominfodag krijgt een uitgebreid programma voorgeschoteld met lezingen, interactieve sessies en workshops. Ook is er een doorlopende beurs met exposanten en zijn er op het buitenterrein diverse activiteiten en demonstraties. Op donderdagmiddag is een speciaal programma voor de leden van de KPB-ISA. Hier kunnen zij zich apart voor aanmelden. Ook bezoekers van de Boominfodag kunnen hier naartoe. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Sprekers
De eerste sprekers zijn inmiddels bekend: Johan Östberg (universiteit Alnarp, Zweden), Lucio Montecchio (universiteit Padua, Italië), Jilles van Zinderen (advocaat, bekend van website Bomenrecht), Henry Kuppen (projectleider i-Tree Nederland) en Fons van Kuik (Wageningen University and Research). Klik hier voor meer informatie over de sprekers.

Exposanten
Ook de eerste exposanten zijn bekend: BTL, Nationale Bomenbank, Norm Instituut Bomen en BVB Substraten, IPC Groene Ruimte, Geosignum, Tree-o-logic, Alles over Groenbeheer, TFI en Pius Floris. Wilt u uw bedrijf of product ook laten zien tijdens de beurs? Klik dan hier voor meer informatie.

Wilt u de Boominfodag bezoeken? Meld uzelf dan voor 15 april aan en u krijgt 20% korting!

Meer informatie en aanmelden

 

 

 

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten