Opdrachtgevers:

Boominfodag 2019

Boominfodag 2019

Boominfodag 2019

Branchevereniging VHG en Vereniging Stadswerk organiseerden op 16 en 17 mei de Boominfodag 2019 op het Zwiltsalterrein Apeldoorn. Tijdens de Boominfodag stonden bomen in de publieke ruimte centraal. Wetenschappelijke en praktische kennis kwamen er samen. Gemeenten, boombeheerders, onderzoekers en andere boomspecialisten ontmoetten elkaar en deelden kennis en ervaring. Kortom: de Boominfodag was een centrale plaats waar kennis in de breedte gedeeld kon worden en de ontwikkeling van innovaties werd gestimuleerd.

De rode draad tijdens deze editie van de Nederlandse Boominfodag was SAMENWERKING en VERBINDING. Zo werd er onder andere samengewerkt met de gemeente Apeldoorn en de KPB-ISA (Kring Praktiserende Boomverzorgers) om diverse doelgroepen bij elkaar te brengen. Ook werden actief diverse wetenschappers betrokken die met onderzoek over bomen bezig zijn.

Programma
De bezoeker van de Boominfodag kreeg een uitgebreid programma voorgeschoteld met lezingen, interactieve sessies en workshops. Ook was er een doorlopende beurs met exposanten en waren er op het buitenterrein diverse activiteiten en demonstraties. Op donderdagmiddag was een speciaal programma voor de leden van de KPB-ISA. Hier konden zij zich apart voor aanmelden. Ook bezoekers van de Boominfodag waren hier welkom. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Sprekers
Johan Östberg (universiteit Alnarp, Zweden), Lucio Montecchio (universiteit Padua, Italië), Jilles van Zinderen (advocaat, bekend van website Bomenrecht), Henry Kuppen (projectleider i-Tree Nederland) en Fons van Kuik (Wageningen University and Research). Klik hier voor meer informatie over de sprekers.

Meer informatie

 

 

 

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten