Opdrachtgevers:

Voor deelnemende bedrijven

Doe mee en zet uw deuren open op zaterdag 28 september 2019!

Na het succes van afgelopen jaren organiseert Branchevereniging VHG ook in 2019 weer een Landelijke Open Dag Hoveniers. Deze vindt plaats op zaterdag 28 september. Doet u ook mee? Branchevereniging VHG ondersteunt u graag met promotiemateriaal en een draaiboek voor een succesvolle open dag.

Deelnameformulier

Volgt zo spoedig mogelijk.  

Succesvol

De Landelijke Open Dag Hoveniers is hét middel om het publiek de wereld van de hovenier te tonen. De vorige edities waren boven verwachting succesvol. Het bleek een unieke gelegenheid om het contact met bestaande relaties te verdiepen, de regionale bekendheid te vergroten, nieuwe contacten op te doen en zelfs opdrachten binnen te halen. Ook is het een uitstekend instrument voor promotie onder jongeren die voor hun beroepskeuze staan en versterking van het imago van ‘de hovenier als professional’.

De Landelijke Open Dag Hoveniers bezoeken als consument?

Organisatie

Als deelnemend bedrijf bepaalt u zelf hoe u de Open Dag op uw locatie invult. Het draaiboek dat VHG voor deze dag heeft ontwikkeld, helpt u daarbij. U vindt hierin praktische tips voor het organiseren van een geslaagde Open Dag. Van logistiek en planning tot en met catering en promotie. Om u te ondersteunen bij de organisatie van de Landelijke Open Dag Hoveniers en de Open Dag een herkenbare uniforme uitstaling te geven heeft VHG voor u als deelnemer een toolkit ontwikkeld. Deze vindt u door onder aan deze pagina in te loggen.

VHG ondersteunt u graag met onderstaand promotie materiaal voor een succesvolle Landelijke Open Dag Hoveniers. De bestanden zijn in verschillende versies voor onder andere PC en Mac te downloaden. Deze zijn als zip-bestanden voor u opgeslagen:

*** Het draaiboek en de promotiedocumenten kunt u downloaden, na te zijn ingelogd, op het ledennet. ***

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten