Opdrachtgevers:

Inzamelactie taxussnoeisel ‘Hoveniers snoeien voor leven’

Inzamelactie taxussnoeisel ‘Hoveniers snoeien voor leven’

Inzamelactie taxussnoeisel  ‘Hoveniers snoeien voor leven’

Onder het motto ‘VHG-Hoveniers snoeien voor leven’ vindt in de maanden juni, juli en augustus weer de nationale inzamelactie taxussnoeisel plaats. Op diverse punten in Nederland kan dan taxussnoeisel worden ingeleverd. Dit snoeisel bevat een belangrijke grondstof voor het maken van geneesmiddelen waarmee men tijdens chemotherapie kanker bestrijdt. Ook u als hovenier kunt meedoen aan deze actie. Elke kubieke meter taxussnoeisel is goed voor één chemotherapiebehandeling.

Bent u inzetbaar voor snoeiwerk bij particulieren of op begraafplaatsen en bedrijventerreinen? Wilt u snoeisel doneren of kunt u fungeren als inzamelplaats voor snoeisel in uw gemeente? Meld u dan aan als deelnemer, bijvoorbeeld bij ‘Taxus voor Hoop’ zijn (voorheen ‘Vergroot de Hoop’ ) of de ‘Taxustaxi’.

Ook andere organisaties die zich bezighouden met het inzamelen van taxussnoeisel en de financiële afhandeling daarvan dragen wij een warm hart toe. U bent vrij in de keuze van de partner hiervoor. Ook mag u zelf bepalen aan welk goed doel u de opbrengst schenkt, mits dit maar verband houdt met de strijd tegen kanker.

Communicatietoolkit
VHG ondersteunt u met praktische informatie over de actie en promotiemateriaal waarmee u lokaal en regionaal publiciteit voor uw bedrijf kunt genereren.

Promotiemateriaal
Voorbeeldbrief aan klanten op template
Voorbeeldpersbericht op template
Template leeg

Publiciteit
VHG organiseert  persmomenten vooraf, tijdens en aan het einde van de actie om het snoeien door professionals onder de aandacht te brengen bij de consument en zakelijke opdrachtgevers.

Doet u mee?
Vorig jaar zamelden de deelnemende VHG-hoveniers meer dan 255 kuub snoeisel in, goed voor evenzovele chemokuren. We hopen de opbrengst dit jaar te vergroten!

 

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten