Promotiecampagne

Promotiecampagne


Profiteren van promotieactiviteiten
Wilt u profiteren van de lopende promotieactiviteiten, dan adviseren wij u om onder andere uw website te voorzien van informatie over De Levende Tuin en een link naar de facebookpagina te maken. Gebruik hierbij ook het logo van VHG, zodat er herkenning is met de algemene boodschap over De Levende Tuin en dat u één van de aangesloten bedrijven bent die deskundig en thuis is in De Levende Tuin.

Daarnaast adviseren wij u ook om de standaardadvertenties, voorbeeldteksten, beelden en redactionele stukken over De Levende Tuin te benutten in de regionale of plaatselijke media. Meer informatie hierover staat op het ledengedeelte van deze webpagina.

Facebook
Op deze facebookpagina vinden de lezers alle informatie, foto’s en reacties van bezoekers over De Levende Tuin. De lezers kunnen bijvoorbeeld de eerder genoemde filmpjes downloaden/bekijken en via deze facebookpagina kunnen zij, op basis van onze ledenlijst, rechtstreeks met u als lid van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners in contact te treden.

Samenwerking

Samen met partijen zoals NL Greenlabel, NVTL, Stadswerk, Vogelsbescherming, Vlinderstichting, Tuinbranche Nederland, Nederlandse Bijenhoudersvereniging, Bomenstichting en Netwerk Groene Bureau's is VHG een promotiecampagne gestart om consumenten te informeren over hoe zij van hun tuin een levende tuin kunnen maken. Hiervoor is o.a. een website gelanceerd www.delevendetuin.nl en zijn diverse brochures beschikbaar.

 

 

Ondersteuning
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over De Levende Tuin, dan vernemen wij dat uiteraard graag. U kunt contact opnemen met VHG Ondernemershelpdesk via info@vhg.org en/of 085-330 77 00.

 

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten