VHG Imagocampagne zakelijke markt

VHG Imagocampagne zakelijke markt

VHG Imagocampagne zakelijke markt

De VHG-imagocampagne is van start gegaan. Met deze campagne wil Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) de meerwaarde van de groenprofessional zichtbaar maken bij het publiek. De Levende Tuin en het Levende Gebouw gelden daarvoor als basis: de VHG-groenprofessional is de specialist die bij uitstek kan adviseren en helpen om te vergroenen. Er zijn twee inspiratiefilms gemaakt voor de particuliere markt en een voor de zakelijke markt. Deze zijn te bekijken via de diverse social mediakanalen van VHG. U kunt deze filmpjes ook delen via uw eigen social media. 

Hoe kunt u de VHG-imagocampagne groenprofessionals delen?
Voor de campagne zijn verschillende materialen beschikbaar. Al deze informatie en te gebruiken beelden staan hieronder beschreven en komen beschikbaar op de webpagina van VHG.

Stappenplan voor het delen van films
Voor het delen van de campagnefilms is een stappenplan opgesteld. In dat overzicht staat eenvoudig beschreven hoe u de films kunt delen via social media.
Stappenplan Het Levende Gebouw 
Stappenplan De Levende Tuin 

12 Tips om te delen
In totaal zijn 12 tips ontwikkeld over de meerwaarde van groen in De Levende Tuin en Het Levende gebouw. Deze beelden zijn hier te downloaden.

Campagnefilms
Alle campagnefilms staan op ons YouTube-kanaal.

Er is een filmpje gemaakt waarin groenprofessionals in actie zijn met het realiseren van een groene omgeving rondom een bedrijfsgebouw: het AFAS Experience Center in Leusden.

Het AFAS Experience Center is een mooi voorbeeld van een levend gebouw, met circa 10.000 m2 daktuin, een binnentuin en groene wanden. VHG groenambassadeur Miranda Spaan interviewt AFAS-oprichter Ton van der Veldt en de betrokken groenprofessionals erover.

Vanaf ontwerp ruimte voor groen
Van der Veldt vertelt dat groen vanaf het begin van het project een essentieel onderdeel van het ontwerp is geweest. Hij roept bedrijven op om meer aandacht te hebben voor groen en beleving. Want een groene werkomgeving heeft ook een positief effect op de medewerkers.

Bekijk het filmpje en deel het via uw eigen social mediakanalen

Bekijk ook de andere filmpjes van de campagne Kies op deze pagina meteen voor ‘abonneren’ om op de hoogte te blijven.

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten