'Ik ben groen! Jij ook?'

Nieuwsgierig naar werken in het groen?

Werken in het groen is vanuit het niets iets moois maken. Lekker buiten bezig zijn met je handen én je hoofd. Contact hebben met allerlei mensen en werken op heel verschillende locaties.
Het groenvak is een vak met toekomst. De bedrijven zitten te springen om mensen. Maak kennis met de groensector. Een sector waarin jij jouw talenten kunt ontwikkelen! VHG, de scholen en de bedrijven helpen jou daar graag bij.

Kies een van de onderstaande opties om meteen een stap in jouw groene richting te nemen. 

Campagnefilms

Bekijk vier persoonlijke en inspirerende verhalen van zij-instromers die de stap al hebben gemaakt om hun huidige baan in te wisselen voor de groensector.

Bekijk: de vier persoonlijke verhalen (YouTube-afspeellijst)

VHG Vacaturebank

Ontdek welke vacatures er zijn in de speciale VHG-vacaturebank. Daar vind je alle banen die onze leden beschikbaar hebben. Misschien wel voor jou! Je kunt rechtstreeks reageren bij het betreffende bedrijf.

Vacatures zoeken

VHG Brancheopleiding 

Heb je de filmpjes gezien over de mogelijkheden voor opleiding en werk in de groenbranche? Voel je je aangesproken en wil je een volgende stap zetten? Maak kennis met de VHG Brancheopleiding, een praktische avondvakopleiding speciaal voor mensen die in de toekomst in de branche willen gaan werken. 

Meer weten: VHG Brancheopleiding 

Basisopleiding Interieurbeplanting

80% van onze tijd brengen we binnen door. Daarom is groen niet alleen belangrijk voor buiten, ook binnen worden we beter van een groene omgeving! Daar komt heel wat bij kijken. Meer van weten? Jaarlijks organiseren we een Basisopleiding Interieurbeplanting. De basisopleiding is een in Nederland unieke en praktijkgerichte opleiding.

Meer weten: Basisopleiding Interieurbeplanting 

Informatie aanvragen

Eerst meer informatie toegestuurd krijgen voor je een beslissing neemt? Mail dan even naar info@vhg.org. Bellen kan natuurlijk ook: 030 659 55 50.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten