VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

4f3f6e05-ec3e-497c-9137-34aff62cd9d4

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

100-jarig jubileum Koninklijke VHG: “Wat een topdag!”

do 17 nov 2022

"Wat een topdag!" Dit was één van de meest gehoorde reacties tijdens het geweldige jubileumfeest dat we gisteren hebben gevierd met de leden! In een goed gevuld AFAS-theater in Leusden beleefden we een dag vol inhoud en ontmoetingen. Vele complimenten ontvingen we voor het mooie programma, de documentaire '100 jaar VHG en de groensector', de locatie en de algehele organisatie. "Trots om lid te zijn van zo'n enthousiaste koninklijke organisatie!", aldus een van de leden.

Wij bedanken alle aanwezigen voor hun komst. Binnenkort kunt u op onze event-site de foto's, de documentaire en de aftermovie bekijken. In het decembernummer van ons magazine blikken we uiteraard ook terug op deze prachtige dag.

Film en talkshow

Geboeid keek het publiek naar onze jubileumdocumentaire waarin vakgenoten van verschillende generaties aan het woord kwamen. Vervolgens werd het publiek meegenomen in een interactieve talkshow onder leiding van Humberto Tan over belangrijke thema's in onze sector. Met gasten zoals minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal, voorzitter MKB-Nederland Jacco Vonhoff en diverse experts en VHG-leden.

Prijzen

We reikten prijzen uit aan de Groenprofessionals van het Jaar en de winnaar van de ELCA Green Award. Vanwege zijn grote inzet voor de verenigiing is oud-voorzitter Rien van der Spek benoemd als ere-lid. En natuurlijk proostten we op 100 jaar VHG, een levende en bloeiende vereniging! 

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org