VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

ce1c6116-6075-48c2-8ff2-d298f903d367

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Actief als ontwerper? Sluit u aan bij het Platform Ontwerpers en ga mee op excursie

do 22 sep 2022

Bent u actief als ontwerper? En wilt u regelmatig collega's ontmoeten en kennis uitwisselen? Dan bent u van harte welkom bij het Platform Ontwerpers. Als u zich vandaag nog aansluit, kunt u op 5 oktober deelnemen aan de excursie die we organiseren naar het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn.

VHG kent al een aantal jaren een Platform Ontwerpers. Wij zijn blij te melden dat we na enige tijd stilte dit platform weer nieuw leven hebben kunnen blazen. Alle ontwerpers zijn welkom: of het nu uw hoofdtaak is of niet, in dienst bent of zelfstandig ontwerpt.

Verrassend maatwerk

De rol van een ontwerper is cruciaal in groenprojecten. U moet verassend maatwerk kunnen leveren en de wensen en behoeften van de klant centraal stellen. Hoe vertaalt u die nu naar een aansprekend ontwerp, waar de opdrachtgever geen 'nee' tegen kan zeggen? Binnen het platform leert u daar meer over, van elkaar én van experts.

Actuele kennis

Het vak van ontwerper heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld, zowel wat betreft de toepassing van materialen en natuurlijk groen, als in de wijze waarop het ontwerp gemaakt wordt: van tekenen met de hand naar 2D, 3D en virtual reality. Belangrijk dus om als ontwerper goed op de hoogte te blijven! Ook hierbij ondersteunt het Platform Ontwerpers. U doet actuele kennis en inspiratie op tijdens bijeenkomsten en excursies en kunt vragen stellen in de appgroep.

5 oktober: excursie Nationaal Bomenmuseum Gimborn

De eerstvolgende activiteit van het Platform Ontwerpers is de excursie naar het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn. Een prachtige locatie om inspiratie op te doen voor ontwerpen! Bekijk het programma in onze agenda en meld u aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Platform Ontwerpers? Stuur een mail naar platformen@vhg.org of bel 085 330 77 00.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org