VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

d607e717-288e-4d27-bf58-b2df0137a600

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Campagne meerwaarde groenprofessional: deel de fototips

do 07 okt 2021

​Een tuin om in te leven, dat is het thema van de campagne waarmee VHG de meerwaarde van de groenprofessional benadrukt bij consumenten. Deze campagne wordt gevoerd via social media. Een nieuwe inspiratiefilm laat zien hoe VHG hovenier Bart de wensen van zijn klant optimaal realiseert. U kunt op allerlei manieren aanhaken! Zo zijn er verschillende fototips en korte videotips beschikbaar om te delen via uw eigen social media kanalen.

Bart ontwierp een tuin met verschillende zitplekken, voldoende groen en met behoud van zicht op het water. Er zijn hoogteverschillen die weglopen in de elementen van de tuin. Hij slaagde erin om de sfeer van binnen ook naar buiten te brengen. Een mooi voorbeeld voor uw potentiële klanten.

De campagne loopt tot eind oktober.

Bekijk het materiaal en download het om zelf te delen:

Fototips

De campagnefilms vindt u allemaal op YouTube, zoals:

Promo

Hoofdfilm

Videotip 1: zitplekken

Videotip 2: tuinstyling

Denk aan de VHG Ledenzoeker!
In alle uitingen wordt verwezen naar VHG Ledenzoeker. Hier zoeken potentiële opdrachtgevers naar een VHG-professional in hun regio. De Ledenzoeker biedt u als VHG-lid mogelijkheden om uw bedrijf te profileren op uw eigen bedrijfspagina.

Uw bedrijfspagina bewerken
Wilt u uw bedrijfspagina in de Ledenzoeker aanpassen en verder vullen? Log dan in op 'Mijn VHG'. Daar vindt u uw eigen - afgeschermde - dashboard met alle gegevens van uw lidmaatschap overzichtelijk bij elkaar. Als u beheerder bent, kunt u de gegevens inzien en wijzigen en dus ook uw bedrijfspagina bewerken. Hulp nodig? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@vhg.org of bel 085 330 77 00.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org