VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

f25d58c4-892f-43f7-aa53-36a9bfe889f3

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Dé nieuwjaarsbijeenkomst voor de groenprofessional, was jij erbij?

do 12 jan 2023

Dit is dé week van de Groene Sector Vakbeurs. Zoals vanouds organiseerden wij voorgaand aan de eerste beursdag dé nieuwjaarsbijeenkomst voor groenprofessionals. Wat was het fijn elkaar weer te zien, wat een opkomst en wat een inspirerende kick-off van onze vice-voorzitter John Koomen en inspirator Niek van den Adel. Was jij erbij? Een korte terugblik!  


Meer dan 150 leden en niet-leden kwamen afgelopen dinsdagochtend naar Hardenberg om met ons en collega-vakgenoten het nieuwe jaar in te luiden. John Koomen trapte de ochtend af. Hij nam ons mee in de plannen van onze vereniging voor de komende jaren en wat we voor jou als lid kunnen betekenen. Samen staan we sterk voor een groener Nederland!

Van inspiratie naar activatie

Inspirator Niek van den Adel inspireerde met zijn persoonlijke verhaal hoe je als ondernemer én als persoon kunt omgaan met veranderingen en veerkrachtig kunt zijn. Het enige constante in de wereld is verandering. "Veerkracht komt uit jezelf, ik geef alleen een zetje", aldus Niek. Met veel passie, humor en een vleugje zelfspot deed hij uit de doeken hoe je daadwerkelijk kunt omgaan met veranderingen. Hij deelde hierbij praktische, concrete handvatten en voorbeelden hoe je dingen echt anders kunt doen!

Bijpraten en netwerken

Na alle inspirerende woorden was er tijd voor een gezellige lunch met volop gelegenheid om bij te praten en te netwerken. Vervolgens trokken de bezoekers de beursvloer op om zich te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.

Benieuwd naar meer?

In de eerste editie van het VHG Magazine van dit jaar lees je een uitgebreide terugblik op deze geslaagde bijeenkomst!


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief