VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

65cf5529-a59b-4184-8352-361321dcf735

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Deel de videotip over tuinstyling

do 23 sep 2021

Deze week wordt de videotip tuinstyling gepubliceerd op de social media van VHG. Tuinstylist Esther Biesot vertelt waarom dat zo belangrijk is. Door bijvoorbeeld kleuren goed op elkaar af te stemmen komt er eenheid in de tuin. En natuurlijk blijft het groen de 'held' in de tuin! Doe mee en deel deze korte videotip ook met uw klanten! Bekijk ook de andere videotip, filmpjes en verschillende fototips! In alle uitingen wordt verwezen naar de VHG Ledenzoeker. Maak er gebruik van en profileer uw bedrijf op uw eigen bedrijfspagina.

Presenteer uw projecten
Sinds dit voorjaar is de nieuwe Ledenzoeker online op de VHG-website. Hier zoeken potentiële opdrachtgevers naar een VHG-professional in hun regio. De verbeterde Ledenzoeker biedt u als VHG-lid meer mogelijkheden om uw bedrijf te profileren. U heeft namelijk een eigen bedrijfspagina met ruimte voor een korte beschrijving van uw bedrijf, uw dienstverlening en enkele uitgelichte projecten met foto's. Uiteraard staan ook uw contactgegevens erbij. VHG vult de pagina aan met de zekerheden voor consumenten wanneer zij met een VHG-hovenier in zee gaan.

Bekijk de Ledenzoeker

Uw bedrijfspagina bewerken
Wilt u uw bedrijfspagina in de Ledenzoeker aanpassen en verder vullen? Log dan in op 'Mijn VHG'. Daar vindt u uw eigen - afgeschermde - dashboard met alle gegevens van uw lidmaatschap overzichtelijk bij elkaar. Als u beheerder bent, kunt u de gegevens inzien en wijzigen en dus ook uw bedrijfspagina bewerken. Hulp nodig? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@vhg.org of bel 085 330 77 00.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org