VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

85d9a487-227f-4c65-b1ce-be4a22668320

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Ledenraad zet belangrijke vervolgstap in ontwikkeling sterke vereniging VHG

vr 26 nov 2021

De afgelopen jaren heeft VHG als vereniging een goede ontwikkeling doorgemaakt waardoor onze mooie sector goed op de kaart staat. Mede dankzij de betrokken inzet van het hoofdbestuur en voorzitter is gewerkt aan een toekomstbestendige vereniging. Voor de volgende fase zal een interim-bestuur de taken overnemen omdat het bestuur begin november te kennen heeft gegeven haar taken neer te leggen. Wij begrijpen en respecteren die keuze en danken de bestuursleden voor hun grote inzet voor onze vereniging de afgelopen periode. 

Dinsdag 23 november heeft de Ledenraad, het hoogste orgaan binnen de vereniging, in een constructief overleg de eerste stappen gezet voor het formeren van een interim-bestuur. 

Interim-bestuur
De Ledenraad heeft zich ten doel gesteld om nog voor de Kerst een interim-bestuur te hebben geformeerd, met een duidelijke opdracht en horizon. Om zo in het nieuwe jaar met nieuwe energie verder te kunnen bouwen aan onze mooie vereniging. Een aantal leden heeft zich al gemeld om mee te denken over de vervolgstappen. Gestreefd wordt naar een goede vertegenwoordiging vanuit de Domeinen Openbaar Groen, Tuinen en Het Levende Gebouw. Ook wordt gekeken naar leden met kennis van onderwijs en cao-zaken.

Extra vergadering Ledenraad
Wanneer het lukt om een interim-bestuur te vormen, zal nog voor de kerstdagen een extra (online) Ledenraad worden georganiseerd om dit tijdelijke bestuur te bekrachtigen. Op het verenigingsbureau worden de belangrijkste operationele zaken voorlopig uitgevoerd onder leiding van twee interim-managers, Han de Groot en Nico Koppenol. Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met een van hen.


VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org