VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

f7ad6ae4-f160-4660-a650-c1a7959c5b64

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Makkelijker klantreviews verzamelen in Klantenvertellen

do 08 apr 2021

Als lid van VHG kunt u gebruik maken van een hoop voordelen. Een van deze voordelen is dat u tegen een gereduceerd tarief gebruik kunt maken van Klantenvertellen, een online reviewsysteem voor het verzamelen en publiceren van klantbeoordelingen. Het verzamelen van reviews zorgt voor een goede online reputatie waarmee u interessanter wordt voor (potentiële) klanten. Daarnaast zorgt het voor waardevolle feedback om de dienstverlenging nog verder te verbeteren. Om het verzamelen van reviews nog gemakkelijker te maken heeft Klantenvertellen een nieuwe functionaliteit ontwikkeld.

De nieuwe functionaliteit zorgt ervoor dat er automatisch reviewuitnodigingen worden verstuurd zodra u een klant per mail een factuur stuurt, of 'after sales-bericht'. Dit gebeurt door het toevoegen van een speciaal mailadres in de BCC van bijvoorbeeld de facturatiemail. Op deze manier kunnen er gemakkelijk reviews worden uitgevraagd zonder dat dit extra tijd kost!

Uw klant als ambassadeur
De verzamelde reviews kunt u vervolgens publiceren op uw eigen website, social media, nieuwsbrieven en Google. Op deze manier worden de tevreden klanten ingezet als ambassadeurs om potentiële klanten te overtuigen dat ze de juiste keuze maken om voor uw bedrijf te kiezen.

Foto eindresultaat
Met de fotomodule in de vragenlijst hebben klanten bovendien de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden van het eindresultaat. Op deze manier kan er een online portofolio worden opgebouwd met daarin alle werkzaamheden.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Stuur een mail naar info@klantenvertellen.nl of bel met een Review Adviseur: (013) 70 09 709.

Bekijk de informatie

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org