VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

bf5efa2b-d019-434b-879e-261ae027a810

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Onderscheidend vermogen creëren in een overspannen markt

do 27 mei 2021

De ene na de andere offerteaanvraag rolt binnen en opdrachten worden u in hoog tempo gegund. Vooral voor tuinaanleg. Dat is geweldig natuurlijk, maar voor uw bedrijfscontinuïteit bent u ook op zoek naar onderhoudswerk. En dan blijkt het lastig om u op meer punten dan het tarief van uw collega's te onderscheiden. Herkent u dit? Laat u zich verleiden tot kortingsacties of houdt u vast aan uw eigen koers en kwaliteiten?

Winstgevend zijn en blijven is niet vanzelfsprekend. Voor veel ondernemers is dit een lastige opgave. VHG biedt u een toolkit waarmee u uw onderscheidend vermogen kunt vergroten. Hoe? Door het creëren van toegevoegde waarde. Zo kunt u een betere prijs vragen. Opdrachtgevers zijn namelijk best bereid die prijs te betalen wanneer ze het gevoel hebben dat de waarde die u levert daarboven ligt. In de toolkit vindt u daarvoor allerlei praktische tips en adviezen. Ook leest u hoe u door een betere beheersing van het werkproces uw (faal)kosten kunt reduceren.

Advies
Houd bij uw acquisitie uw winstgevendheid en de bedrijfscontinuïteit in het oog. Kortingsacties kunnen werk opleveren, maar tegelijkertijd ook leiden tot minder winst. Zeker als ze gekoppeld worden aan de tarieven van concurrerende hoveniersbedrijven. Maak gebruik van de gratis toolkit en ga vooral uit van uw eigen bedrijf en kunnen! 

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
 
T 085 330 77 00
E info@vhg.org