VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

fdc0cd03-7233-4610-803b-26a1d3c3af5b

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Subsidie-aanvragen gehonoreerd

do 13 okt 2022

Koninklijke VHG heeft samen met sociale partners twee forse subsidieaanvragen voor haar leden toegekend gekregen. Het gaat hierbij om verschillende regelingen waarmee scholing en begeleiding van verschillende doelgroepen gefinancierd kan worden.

De regeling EU REACT is bedoeld om kwetsbaren op de arbeidsmarkt te ondersteunen met scholing, training en begeleiding. Denk aan vaktechnische trainingen en begeleiding op werkvaardigheden. Vanwege de stevige administratieve last sluit deze regeling vooral aan bij bedrijven die grotere groepen werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven. Voor de individuele werknemer is deze regeling minder geschikt.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden via deze regeling? Laat het ons weten via brancheopleiding@vhg.org. Onze collega's nemen dan contact met u op.

De MDIEU-regeling heeft tot doel de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de sector te vergroten. In de groenbranche willen we dit doen door good practices van bedrijven te delen en scholing mogelijk te maken. Ook willen we helpen mensen meer bewust te maken van de mogelijkheden aan het eind van hun loopbaan zoals minder werken, andere taken etc. In de komende maanden zullen deze maatregelen uitgewerkt en gepresenteerd worden.

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief