VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

ba907939-3875-48dc-9015-db057a92e453

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Train je plantenkennis met de nieuwe plantenkennistrainer!

do 17 aug 2023

​Plantenkennis is essentieel voor wie dagelijks in het groen werkt of gaat werken. Maar hoe houd je die kennis up-to-date? Daar gaat de nieuwe plantenkennistrainer van Koninklijke VHG je bij helpen. Met deze handige app kan iedere (leerling-)groenprofessional dagelijks oefenen. Zo wordt kennis bijhouden makkelijk én leuker dan ooit. Vanaf medio september is de app beschikbaar. 


Met de plantenkennistrainer kun je series van meerkeuzevragen beantwoorden op een vooraf gekozen niveau. Er zijn vragen in tal van categorieën. Van het herkennen van zomer- en winterbloeiers, Nederlandse en Latijnse plantnamen tot vragen over kenmerken, nadelen, toepassingen enzovoorts. 

Plantenkennis bijhouden leuker dan ooit

Leren van plantenkennis wordt nog leuker met deze app! Organiseer een competitie en daag je collega’s uit! Wie beantwoordt de meeste vragen goed en wordt nummer 1.

Medio september beschikbaar

De VHG Plantenkennistrainer is ontwikkeld met input van de sector, experts en maakt gebruik van ervaringen die met de vorige plantenkennistrainer zijn opgedaan. Op dit moment wordt er nog uitgebreid getest, medio september is de app beschikbaar. Voor leerlingen van de VHG Brancheopleiding is de app gratis te downloaden, VHG-leden betalen 7,50 euro per gebruiker.

Nieuwsgierig? Houd deze website en onze social mediakanalen in de gaten!

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief