VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

20f78772-19af-47ff-a536-298166559ebd

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Vraag van de week - Ik wil mijn bedrijf doorontwikkelen, maar heb daar beperkt de tijd voor. Hoe pak ik dat aan?

do 29 jun 2023

Als ondernemer heb je verschillende rollen. Je bent klantenwerver en relatiebeheerder, manager van het werkproces en, als je medewerkers in dienst hebt, natuurlijk ook de leidinggevende. Een rol, die er in drukke tijden wel eens bij inschiet, is die van ontwikkelaar. In die rol neem je af en toe een stapje terug van het dagelijkse werk en kijk je wat beter kan in het bedrijf. Heel belangrijk, maar vaak minder urgent dan het voorbereiden van een project of het uitbrengen van een offerte. Om toch aandacht te geven aan de doorontwikkeling van je bedrijf, moet je ervoor zorgen dat je dit gestructureerd oppakt en vaste momenten in je agenda hiervoor inplant.

 

Verbeterpunten in beeld

Een handig hulpmiddel is het instrument ‘Verbeterpunten in beeld’. Hiermee kun je voor de verschillende fases van het werkproces de eventuele verbeterpunten benoemen, inclusief te nemen acties en planning. Een goede basis voor het verbeteren en vernieuwen! Je vindt het hulpmiddel hier.

Meer weten?

Voor meer informatie en vragen hierover kun je contact opnemen met onze collega's van de VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org of 085 330 77 00. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief