VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

5684d244-28b3-4667-9257-69a5e9d58426

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Word jij keurmeester elektrisch gereedschap?

do 07 sep 2023

​Veilig kunnen werken met elektrische apparatuur is een must voor elke hovenier. Elk apparaat moet daarom jaarlijks verplicht worden gekeurd op elektrische veiligheid. En dat kun je gemakkelijk zelf leren! Schrijf je nu in voor de eendaagse VHG-cursus ‘Elektrisch gereedschap keuren’. 


Meer informatie & direct aanmelden!


Als ondernemer vind je goed en veilig werken belangrijk voor jezelf en je mensen. Met steeds meer elektrische apparaten die steeds krachtiger en sneller worden, nemen ook de veiligheidsrisico’s toe. Daarom ben je als ondernemer wettelijk verplicht om elektrische gereedschap periodiek te keuren op elektrische veiligheid. Dit is vastgelegd in de norm NEN 3140. 

Binnenshuis keuren

Je kunt voor die keuringen een gespecialiseerd bedrijf inhuren, maar je kunt ook je eigen mensen opleiden tot keurmeester. Hij of zij kan met de juiste hulpmiddelen de gereedschapskeuringen uitvoeren. Zo houd je de keuringen binnenshuis. Alle apparaten zijn weer veilig tegen lagere kosten! 

Keurmeester

Is één van jouw medewerkers geschikt voor de functie van keurmeester? Dan is de eendaagse training ‘Elektrisch gereedschap keuren’ van VHG in de meeste gevallen voldoende. Deze training is er voor elektrotechnici en niet-elektrotechnici. Schrijf je nu in via deze link. 

Bijna gratis! 
Deze training kost € 683 (excl. BTW), maar is met een Collandsubsidie bijna kosteloos! Lees meer over de subsidievoorwaarden. VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief