VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

d541a612-6624-42e9-b00f-2540fb6085d3

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Workshop over generatiemanagement op 6 oktober 2022

ma 11 jul 2022

​'Het beste halen uit 5 generaties op de werkvloer', dat is de titel van deze workshop die we op 6 oktober a.s.  organiseren, samen met generatie-expert Kim Jansen. U kunt zich hiervoor al aanmelden.


We werken met steeds meer generaties bij elkaar. Een trend die de nodige uitdagingen en kansen met zich meebrengt. We hebben andere ideeën over leiderschap, loopbaanpad, ontwikkeling, werk-privébalans enzovoorts. 'Elke 3 jaar een andere baan, teken van ambitie of gebrek aan loyaliteit?' Elke generatie brengt een unieke set aan kenmerken, manier van werken en drijfveren met zich mee. Als HRM-professional is het waardevol om hier kennis over te hebben. Hierdoor kunt u de talenten van de verschillende generaties optimaal benutten en inspelen op de behoeftes.

Bruggen slaan

De generatiediversiteit roept vragen op als: Hoe manage je deze zeer diverse groep generaties? Hoe houd je iedereen energiek en duurzaam inzetbaar? Hoe stimuleer je de samenwerking en verbinding? In deze workshop neemt generatie-expert Kim Jansen op dynamische en interactieve wijze mee in de wereld van de generaties op de werkvloer, de generatiekloof en de mogelijkheden om bruggen te slaan.

Aan de slag

Het is echt een workshop. Tijdens de sessie maakt iedereen voor zichzelf de vertaalslag naar de eigen praktijk van een groenbedrijf. Met welke uitdagingen heeft onze onderneming te maken? Wat kunnen wij (vanuit HR) doen om beter in te spelen op onze diverse groep medewerkers? Kim helpt u op weg met het toepassen van generatiemanagement. Zij reikt concrete voorbeelden, best practices en handvatten aan. U wordt aan het denken gezet en wisselt onderling inzichten met elkaar uit Allemaal met het doel om goed aan te kunnen sluiten en in te spelen op de verschillende generaties en zo het optimale uit alle medewerkers te halen. 

Aanmelden

We kijken uit naar een mooie, leerzame en ook leuke workshop! De bijeenkomst vindt plaats op 6 oktober in de middag in het midden van het land. Opgeven kan al door te mailen naar m.wichman@vhg.org De details van de bijeenkomst volgen bij de volgende nieuwsbrief, die begin september verschijnt.

Gerelateerde tags

Personeel

Naar alle nieuws

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief