Opdrachtgevers:

Downloadbare ondernemerstools

Downloadbare ondernemerstools

De VHG Ondernemershelpdesk heeft allerlei ondernemerstools in de vorm van voorbeelddocumenten, standaardteksten en andere formulieren voor u beschikbaar. Deze ondernemerstools vindt u hier terug als losse bestanden zodat u deze kunt downloaden en makkelijk kunt inzetten in uw eigen bedrijfsvoering. Zo vindt u hier ondernemerstools voor uw projectdossiers (standaard aanleg- en onderhoudsovereenkomsten, werkbonnen, leveringsvoorwaarden, opleverdocumenten etc.) en uw personeelsdossiers (standaard arbeidsovereenkomsten, bedrijfsreglement, huishoudelijk reglement, relatie- en concurrentiebeding etc.). Ook is er een handige rekenmodule waarmee u uw uurtarief kunt berekenen beschikbaar.

Heeft u vragen of opmerkingen over de ondernemerstools, neem dan contact op met de VHG Ondernemershelpdesk. U kunt de VHG Ondernemershelpdesk bereiken via (030) 659 56 50 of stuur een mail naar ondernemershelpdesk@vhg.org. Onze adviseurs helpen u graag verder! Ook kunnen zij desgewenst bij u op het bedrijf langskomen om u te ondersteunen bij de implementatie van diverse ondernemerstools.

De ondernemerstools zijn alleen beschikbaar voor leden van Branchevereniging VHG. Wilt u meer informatie over het lidmaatschap of lid worden, klik hier.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten