Opdrachtgevers:

Koop & Verkoop bedrijven

Koop & Verkoop bedrijven

Het kopen of verkopen van een bedrijf is een spannend, maar tegelijkertijd ook een ingewikkeld en langdurig proces. Voor u begint aan de aankoop van een bedrijf of verkoop van uw bedrijf moet u een aantal zaken op een rijtje zetten. Wat is bijvoorbeeld de kracht en de zwakte van uw bedrijf en wat wilt u over tien jaar bereikt hebben? Bovendien moet u de vraag beantwoorden of verkoop al dan niet een overname daadwerkelijk noodzakelijk is. Kunt u hetzelfde doel niet bereiken door zelf uw bedrijf verder op te bouwen, zelf een nieuw bedrijf op te starten of door wellicht een alliantie met een derde partij aangaan. Indien u uw bedrijf verkoopt om van een welverdiend pensioen te genieten of geheel iets ander te doen speelt hoofdzakelijk het bepalen van de waarde van uw bedrijf en de wijze van overdracht een rol. Indien u een bedrijf wilt kopen moeten u vooraf ook bepalen hoeveel kapitaal u kunt vrijmaken en hoe u aan dit kapitaal komt.

Bij het kopen van een bedrijf of verkopen van uw bedrijf stuit u daarnaast ook op meerdere fiscale- en juridische vraagstukken. In dergelijke gevallen adviseert de VHG-Ondernemershelpdesk om ook advies van professionals, die thuis zijn in deze vraagstukken, in te winnen. Zij verstrekken deze adviezen niet kosteloos, maar resulteren veelal in een betere overnameprijs of een slimme financiële of fiscale constructie.

Aanmelden koop/ verkoop bedrijf
Via de rubriek ‘Koop & Verkoop van bedrijven’ kunnen VHG-leden middels een advertentie te kennen geven of zij hun bedrijf willen verkopen of dat zij interesse hebben om een bedrijf over te nemen. Deze advertenties worden vervolgens beheerd door de VHG-Ondernemershelpdesk. In geval van een match of interesse van buitenaf worden de kopende- en verkopende partij met wederzijds goedvinden aansluitend door de VHG-Ondernemershelpdesk met elkaar in contact gebracht. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de VHG Ondernemershelpdesk via telefoonnummer 030 - 659 56 50 of per e-mail ondernemershelpdesk@vhg.org.

Hieronder ziet u bedrijven die te koop staan:
Op dit moment is de volgende informatie van te koop zijn bedrijven beschikbaar.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten