Opdrachtgevers:

Te koop aangeboden wordt een Boomverzorgingsbedrijf met name werkend in Zwolle, Almere en Apeldoorn

Te koop aangeboden wordt een Boomverzorgingsbedrijf met name werkend in Zwolle, Almere en Apeldoorn

Geplaatst op: vrijdag 22 november 2019

Te koop aangeboden wordt een Boomverzorgingsbedrijf met een uitstekende reputatie,   20 jaar ervaring, een goede klantenportefeuille en winstgevendheid. De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op boomverzorging activiteiten in de zakelijke markt. Tevens is het bedrijf goed ingespeeld en geoutilleerd m.b.t. de bestrijding van de EPR (zowel preventief als curatief).

Het klantenbestand kent een goede spreiding alsmede een hoge mate van klant trouwheid. Het gemiddelde omzetniveau bedraagt circa € 500.000,-- op jaarbasis, het bedrijf kent een structurele winstgevendheid van ca 30%. Ongeveer 80% van de omzet is afkomstig uit overheidswerkzaamheden, de resterende circa 20% wordt gerealiseerd vanuit particuliere werkzaamheden.

In het bedrijf zijn 3 vakkundige werknemers actief naast de twee vakkundige vennoten. Eén van de vennoten wenst na de verkoop de werkzaamheden voort te zetten en is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Het bedrijf beschikt over geldige VCA* en Groenkeur BRL Boomverzorging certificering alsmede ETT, ETW en BVC certificaten.

De werkzaamheden vinden in driehoek Zwolle, Almere, Apeldoorn plaats. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid.

Het onroerend goed (loods en buitenterrein) is in eigendom van verkoper. Het  is de koper vrij dit te huren of de handelsactiviteiten elders voort te zetten. Ook bestaat de mogelijkheid een elders gelegen opslagterrein te huren.

De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een Grootgroenvoorziener of boomverzorgingsbedrijf dat op zoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf zeer goede toekomstmogelijkheden.

De verkoop betreft een activatransactie. Na ondertekening van een geheimhoudings- overeenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.

Begeleidend adviseur: De heer H.(Hekon) Dreesmann
info@struktuur.nl | 06 26 93 5610

Reageer via VHG

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten