Ondernemersportaal

Maak kennis met het nieuwe Ondernemersportaal

Ga direct naar het nieuwe Ondernemersportaal

Als lid van Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners kunt u rekenen op de meest actuele informatie én handige tools om uw bedrijfsvoering nog verder te verbeteren. Onze website speelt daarin een belangrijke rol. Zoals u wellicht weet, werkt VHG aan een vernieuwing van de website. Opmaak, structuur en inhoud worden grondig herzien, zodat u als lidbedrijf nog beter uw weg kunt vinden naar de juiste informatie. Ook zorgen we voor een betere presentatie aan de markten die u als groenprofessional bedient. De komende tijd introduceren we stap voor stap nieuwe onderdelen op de huidige website. Zo kunt u het nieuwe Ondernemersportaal rechtstreeks vinden op https://ondernemer.vhg.org.

Maak kennis met het nieuwe Ondernemersportaal
In het nieuwe Ondernemersportaal staan alle onderwerpen die voor u relevant zijn overzichtelijk gerangschikt. Zo ziet u in één oogopslag de verschillende thema’s, zoals arbo, cao, corona, bedrijfsorganisatie en aanbesteden.
Naast algemene informatie vindt u hier ook allerlei handige hulpmiddelen zoals checklists, standaardteksten en voorbeeldformulieren die u makkelijk in kunt zetten in uw eigen bedrijfsvoering. U kunt eenvoudig de hulpmiddelen selecteren die u nodig heeft.

Eerste keer inloggen
Voor de hulpmiddelendie u als lid van VHG kunt downloaden, moet u inloggen op ondernemer.vhg.org. Dit doet u met de persoonsgebonden inloggegevens die u heeft gekregen voor het inloggen op Mijn VHG (bijvoorbeeld voor het opgeven van uw jaarlijkse omzetgegevens). U kunt hiervoor dus geen gebruik maken van de inloggegevens voor de bestaande website.

Heeft u de inloggegevens voor het opgeven van uw omzetopgave niet (meer)? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de verdere instructies. Ontvangt u bij ‘Wachtwoord vergeten’ geen e-mailbericht, kijk dan even in uw spambox of bij ‘ongewenste e-mail’.

Wie kan inloggen?
Contactpersonen voor het VHG-lidmaatschap kunnen inloggen op het beveiligde gedeelte van het Ondernemersportaal. Ook medewerkers van uw bedrijf die in onze administratie bekend zijn, kunnen inloggen. Toegang is dus alleen mogelijk met het e-mailadres dat in de administratie bij ons vermeld staat bij de contactpersoon of medewerker. Wilt u meer medewerkers toegang geven, dan kan de contactpersoon/beheerder van het account dat zelf doen via mijn.vhg.org.

Associés, ereleden, seniorleden en studieleden hebben géén toegang tot het besloten gedeelte.

Meer weten of hulp nodig?
Heeft u vragen? Of heeft u ondersteuning nodig bij het inloggen? Neemt u dan contact op met onze Ondernemershelpdesk. Bel 030 659 55 50 of stuur een e-mail naar ondernemershelpdesk@vhg.org.
 
Houd uw mailbox in de gaten…
Binnenkort presenteren wij u nog meer mogelijkheden om digitaal met uw VHG verbonden te blijven.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten