Opdrachtgevers:

Bedrijfsscholingsplan

Bedrijfsscholingsplan

Een manier om het scholingsbeleid van de organisatie inzichtelijk te maken is het schrijven van een bedrijfsscholingsplan. Een bedrijfsscholingsplan maakt het scholingsbeleid bespreekbaar, doorzichtig en beheersbaar zodat accuraat kan worden ingespeeld op ontwikkelingen en een eventueel dreigend tekort aan kennis en vaardigheden.

Een bedrijfsscholingsplan sluit aan bij de doelen die de organisatie wil bereiken, haar visie op de toekomst, de activiteiten die worden ondernomen en de mensen en middelen die nodig zijn om die doelen te bereiken. De bedrijfsdoelen en een analyse van de huidige en de toekomstige situatie dienen hierbij als uitgangspunt.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten