Publicaties en oorkondes bestellen

Publicaties bestellen

Brochures, offertemappen, boekjes e.d. kunt u bestellen via het digitale bestelformulier. U ziet dan een lijst waarop u uw gegevens en de te bestellen artikelen kunt invullen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en verzendkosten. Indien u VHG-lid bent, zorg er dan voor dat u bent ingelogd. Dan krijgt u meer artikelen en veelal lagere prijzen te zien.

Zodra u uw bestelling hebt verzonden, ontvangt u een bevestiging hiervan. De artikelen worden na overmaking van het totaalbedrag op IBAN NL62INGB0005494730 zo spoedig mogelijk bij u bezorgd. Eventuele vragen over een bestelling kunt u mailen naar bestellingen@vhg.org. Wij nemen dan contact met u op.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten