Opdrachtgevers:

Calculator / projectvoorbereider, omg. Monster

Calculator / projectvoorbereider, omg. Monster

dinsdag 7 januari 2020

Bedrijf: Weverling Groenproviders

Contactpersoon:

Esther van Oosterwijk, HR adviseur

Salaris:

N.t.b.

Omschrijving vacature:

Elke dag je vakkennis en passie voor groen inzetten in je werk? En is meedenken in de groene projecten die wij met een enthousiast team realiseren iets voor jou?

Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een projectvoorbereider/calculator. Ben jij het nieuwste lid van ons team?

Als projectvoorbereider/calculator ben je veelzijdig.
Je denkt mee met projecten die worden aangeboden en je begroot zelfstandig de offerte die we aan de klant aanbieden. Met het team kom je tot een goede aanbieding met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en bent de spil tussen ons bedrijf, de opdrachtgever en de leveranciers.

Als we de opdracht vervolgens krijgen, zorg je dat het project goed voorbereid wordt. Je geeft uitvoerende collega’s een helder projectplan, waar zij vervolgens mee aan de slag kunnen. Kortom, je zorgt dat de projecten voorzien worden van een goed doordacht plan, inclusief begroting, zodat de projecten zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Jouw technische kennis, goed cijfermatig inzicht en zelfstandigheid komen in deze functie goed tot zijn recht. Je gaat fulltime aan de slag in een team met prettige en deskundige collega’s.

Bij wie ga je aan de slag? Weverling is een modern en professioneel familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor een groene buitenruimte. Groen maakt het verschil! Dat is onze visie. Naast advies en ontwerp houden wij ons bezig met het aanleggen en onderhouden van groen, daken en tuinen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Elk project is uniek, met eigen uitdagingen.

Solliciteren op deze vacature? Stuur z.s.m. een e-mail naar personeelszaken@weverling t.a.v. mevrouw Esther van Oosterwijk, HR adviseur.

 

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Weverling Groenproviders

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten