Opdrachtgevers:

Calculator/Werkvoorbereider Groen & Sport, omg. Amersfoort

Calculator/Werkvoorbereider Groen & Sport, omg. Amersfoort

maandag 18 januari 2021

Bedrijf: De Ridder

Contactpersoon:

Anton Schalk

Salaris:

bovengemiddeld

Omschrijving vacature:

Calculator/werkvoorbereider Groen & Sport
Ben jij degene die vanuit de uitvoering de groen- en sportgerelateerde projecten gaat calculeren en voorbereiden? De Ridder is op zoek naar een calculator/werkvoorbereider met ‘groene vingers’. Wij zijn een ruim 90 jaar jong familiebedrijf gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en het onderhouden van sportaccommodaties, zoals golfbanen en voetbalvelden. Daarnaast leggen wij alle vormen van groen aan. Bij al onze werkzaamheden staat duurzaamheid voorop. Het machinepark onderhouden we in onze eigen werkplaats. Als je gek bent op alles wat met het onderhouden en inrichten van de openbare ruimte en sportterreinen te maken heeft, kun je bij ons je ei kwijt!

Wat ga je doen?
Je maakt calculaties, stelt offertes samen en werkt aanbestedingsdocumenten uit. Je ondersteunt de projectleiders bij het opnemen van werken en het maken van werkomschrijvingen. Je komt te werken in een klein en hecht team. Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid. Je zorgt dat je collega’s goed voorbereid aan de slag kunnen. Indien het werk een opdracht wordt, dan bereid je het werkdossier voor en draag je het dossier over aan de projectleider. Tevens word je betrokken bij planvorming, aanbestedingen, leverancierskeuze en wordt er verwacht, dat je hierin meedenkt en een bijdrage levert. Je onderhoudt in het voorbereidende traject contact met zowel de leveranciers als opdrachtgevers. Naast de calculatie/werkvoorbereiding houd je je ook bezig met diverse andere aspecten van het bedrijfsbureau. Bijvoorbeeld met certificeringen als de C02 prestatieladder, VCA** en Groenkeur.

Functieprofiel:
• Een groene MBO+ of HBO opleiding
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• Affiniteit met sport en groen
• Een teamplayer die goed zelfstandig kan werken
• Stressbestendig, flexibel en natuurlijk nauwkeurig en klantgericht
• In bezit van rijbewijs B
• Bereidheid jezelf vaktechnisch te ontwikkelen
• Ervaring met Autocad en calculatieprogramma’s

Wat bieden wij?
Bij De Ridder kom je te werken in een hecht familiebedrijf met een prettige werksfeer. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het nemen van verantwoordelijkheid en tonen van initiatief wordt gestimuleerd. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

En verder bieden wij:
Een goed salaris afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (cao LEO) Interne en externe vakscholing Uitdagend werk met korte lijnen Fijne werksfeer, waar mensen centraal staan

Interesse?
Stuur je cv met motivatie naar info@deridder.nl onder vermelding van vacature ‘Calculator/werkvoorbereider Groen’ t.a.v. Sandra Gaasbeek. Voor meer informatie kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen: 0346-351880.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij De Ridder

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten