Opdrachtgevers:

Calculator / werkvoorbereider, omg. Venlo

Calculator / werkvoorbereider, omg. Venlo

woensdag 19 augustus 2020

Bedrijf: Jonkers hoveniers bv

Sollicitatie moet binnen zijn voor:

Contactpersoon:

Jos Jonkers

Salaris:

Schaal tussen €2.406,- t/m €3.177,-

Omschrijving vacature:

Jonkers is op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Ben jij een groene professionale die communicatief vaardig, flexibel en initiatiefrijk is? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen?
Als calculator/werkvoorbereider ga je aan de slag binnen het team van Jonkers. Je calculeert de aanleg, renovatie en onderhoud van projecten, je neemt werk op en je verzorgt de projectadministratie. Je stelt offertes op en je koopt materialen, middelen en diensten in. Je bent een belangrijke schakel om onze klanten te bedienen en we verwachten een sociale en collegiale houding. Op termijn ga je mee naar intake- en verkoopgesprekken met klanten onder toezicht van de projectmanager. Je communiceert met de klant vooraf en tijdens een project over de werkvoorbereiding. Voor meer informatie over deze vacature Groen kleurt! Neem contact op met Jos Jonkers. Rechtstreeks 077 - 7113 705 j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Jouw kwaliteiten
Je hebt een HBO/MBO-opleiding in groenaanleg en -onderhoud met vakgerichte specialisaties of een vergelijkbaar diploma. Je hebt kennis van en ervaring met een calculatie- en tekenprogramma. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met het systeem GroenVision. Werkervaring als calculator/werkvoorbereider is geen must, maar wel een pré. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kennis van de Duitse taal is een pré. Je bent bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent nieuwsgierig en bereid je te verdiepen in de verschillende facetten van Jonkers, met de mogelijkheid je te specialiseren op bepaalde gebieden. Je bent klant- en servicegericht, je kunt goed samenwerken, je bent communicatief, je bent flexibel, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je woont in of nabij Venlo.

Wat bieden wij jou?
Een verantwoordelijke en afwisselende functie waarin je deel uitmaakt van een gedreven team bij een toonaangevend hoveniersbedrijf. De mogelijkheid om je breed en op hoog niveau te ontwikkelen en je te verdiepen in verschillende specialismes. Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens cao. Startdatum: per direct. De arbeidsomvang: fulltime. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Jonkers hoveniers bv

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten