Opdrachtgevers:

Ervaren hovenier, omg. Barneveld

Ervaren hovenier, omg. Barneveld

donderdag 10 december 2020

Bedrijf: Janse & Berkhof Tuinen B.V.

Contactpersoon:

Dirk-Jan

Salaris:

In overleg

Omschrijving vacature:

GEZOCHT: ERVAREN HOVENIER
Hé ervaren hovenier. Wij willen jou in ons team! Een vakman die zelfstandig mooie tuinen kan aanleggen en wil werken bij een hoveniersbedrijf dat van duurzaamheid een speerpunt heeft gemaakt.

Wat levert het jou op?

Uitdagende aanlegklussen, waarbij jij de kar trekt. Een mooi salaris, passend bij je kennis en ervaring. Reiskosten en overuren netjes uitbetaald. Veel kansen om te leren en cursussen te volgen.

Wat ga jij doen?

Je legt zelfstandig (maar natuurlijk met hulp van collega’s) kleine en grote tuinen aan. Als je wilt, mag je meedenken over de tuinontwerpen die we voorstellen bij klanten. Je bent op locatie ons aanspreekpunt voor klanten. Je stuurt jongere collega’s en leerling-hoveniers aan en leert ze de kneepjes van het vak.

Waar kom je te werken?

Janse & Berkhof Tuinen is een middelgroot hoveniersbedrijf uit Barneveld. We zijn actief in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Bijzonder is dat we partner van NL Greenlabel zijn. Duurzaamheid is dan ook een speerpunt bij ons. De tuinen, buitenruimtes en schoolpleinen die we maken zijn dus altijd groen en aangelegd met oog voor bijvoorbeeld insecten en een slimme regenwaterafvoer. We doen steeds nieuwe kennis op over duurzame tuinen, waarmee we onze klanten weer adviseren.

Wat breng jij mee?

Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als hovenier. Je kunt zelfstandig tuinen aanleggen. Je bent klantvriendelijk en kunt goed communiceren met opdrachtgevers. We kunnen met je lachen en je helpt graag minder ervaren collega’s.

Reageren (bijv. via WhatsApp)
Wil je meer weten of denk je: dit is een baan voor mij? Stuur dan even een berichtje. Dat mag via Whatsapp (06 24 83 45 54) of e-mail (info@janseberkhoftuinen.nl). We reageren altijd snel. Als je een CV, linkje naar een LinkedIn-profiel of overzicht met je ervaring hebt is dat handig.

We kijken uit naar je reactie!

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Janse & Berkhof Tuinen B.V.

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten