Opdrachtgevers:

Groenvoorziener A, omg. Dordrecht

Groenvoorziener A, omg. Dordrecht

woensdag 29 januari 2020

Bedrijf: A-Garden B.V.

Contactpersoon:

Suzanne van den Boogaard

Salaris:

In overleg

Omschrijving vacature:

Word jij ook blij van een kleurrijke leefomgeving? Ben je op zoek naar zinvol werk? Wil jij thuis komen met de overtuiging dat je daadwerkelijk iets hebt betekend? Dan ben je van harte welkom bij ons, A-Garden Groenspecialisten!

A-Garden werkt al ruim 45 jaar samen met anderen aan de mooiste, beste en handigste buitenruimte. Om te wonen, werken, spelen en recreëren. Want binnen is fijn, maar buiten is beter. Buiten maakt vrolijk en gezond, daar gebeurt het. Daarom bestaat A-Garden. Samen met partners werken aan één doel: balans in een groene buitenruimte. Met allerlei mensen. Hoe kleurrijk is dat? Om die kleurrijke buitenruimte te verwezenlijken zijn wij op zoek naar jou als: Groenvoorziener A

In deze rol ben je dagelijks in een team van collega’s actief om de buitenruimte weer een beetje mooier te maken. Denk hierbij aan plant-, maai- en snoeiwerk. Je toont je verantwoordelijk voor het resultaat van je groenwerkzaamheden en plant daarom je werkzaamheden tijdig in. Om je werk veilig en effectief uit te voeren, gebruiken jij en je teams professionele werkmethoden, gereedschappen en voertuigen. Als Groenvoorziener A: werk je met meerdere collega’s in een team met eventuele inzet van onderaannemers en inhuurkrachten; gebruik je materieel en materialen op een veilige manier; stimuleer, controleer en motiveer je je collega’s zodat je samen de gewenste kwaliteit haalt; behandel je vragen en klachten vanuit de omgeving en opdrachtgever; rapporteer je aan je uitvoerder over de voortgang en bijzonderheden. De kenmerken en kwaliteiten die je voor deze functie nodig hebt: MBO werk/denkniveau met groene achtergrond; je houdt van aanpakken en neemt je verantwoordelijkheid; je bent stressbestendig en je richt je op het gewenste resultaat; je staat de opdrachtgever, collega’s en anderen op een nette en duidelijke manier te woord; je bent administratief vaardig en plant zelfstandig je werk in; je bent in het bezit van een VCA Certificaat, Wet Natuurbescherming certificaat en rijbewijs B (BE is een pré).

A-Garden stelt zich als werkgever betrouwbaar op naar jou en je collega’s. We doen wat we beloven! En dat verwachten we ook van jou. Net zoals je ook de passie voor een mooie, verzorgde buitenruimte met ons deelt. Als inventief bedrijf vertalen we wensen in werkelijkheid. Hiervoor denk jij ook in oplossingen en durf je uitdagingen aan te gaan. We bieden je een prettige werkomgeving met een uitstekend toekomstperspectief. Je krijgt een opleidingstraject, zodat je je blijft ontwikkelen. Om veilig en herkenbaar te werken, ontvang je de juiste werkkleding. Deze belangrijke functie is op basis van een fulltime werkweek.

Spreekt dit je aan en ben jij de geschikte kandidaat: dan heten we je van harte welkom! Reageer dan via het emailadres vacature@a-garden.nl of telefonisch via 078-6164277.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij A-Garden B.V.

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten