Opdrachtgevers:

Handige (groene) handen gezocht! omg. Hilversum

Handige (groene) handen gezocht! omg. Hilversum

dinsdag 30 april 2019

Bedrijf: H. Lamme en Zonen

Contactpersoon:

Sander Lamme

Salaris:

N.o.t.k.

Omschrijving vacature:

Een veranda maken, een dag maaien, beregening aanleggen, tuin schoffelen of een boom kappen? Het is een greep uit de werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren en daarvoor zijn wij op zoek naar een paar extra handen. Iemand die van alle markten thuis is, werk ziet en graag buiten is. Kom jij ons team versterken?

Hoveniersbedrijf H. Lamme & Zn Groenprojecten bestaat al ruim 95 jaar en is een bekend gezicht in het Gooi en omstreken. Als bedrijf volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en stellen we persoonlijk contact met de klant en kwaliteit voorop. Dit vertaalt zich in een goed uitgerust machinepark en een prettige werkomgeving, waarin er veel ruimte is voor eigen initiatief. Alles met als doel om samen met het team mooie tuinen te renoveren, aan te leggen en onderhouden.

Groene allrounder
Om dit te kunnen blijven realiseren voor onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een alleskunner met een passie voor groen en mooie creaties. Je bent assertief, technisch, creatief in het bedenken van (groene)oplossingen en houdt van uitdagingen. Je kunt goed samenwerken, maar ook alleen kun je prima uit de voeten. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, parate plantenkennis en bent klantvriendelijk. Natuurlijk bezit je een BE rijbewijs. Past deze baan bij jou?

Ons bedrijf is aangesloten bij Branchevereniging VHG en wij werken volgens de Cao voor Hoveniersbedrijf. Onze werkzaamheden starten iedere ochtend vanuit onze loods in Nederhorst den Berg. Overige informatie over ons bedrijf kun je terugvinden op onze website.

Denk jij dat deze functie bij jou past?
Dan ontvangen wij graag per e-mail jouw motivatiebrief inclusief CV op info@lammegroenprojecten.nl. Voor vragen en/of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Sander Lamme via 06-53 90 84 57.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij H. Lamme en Zonen

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten